Najnovije vesti

IMAMO MOMKA KOJI NAM DONOSI NAMIRNICE! Suzana Jovanović o kućnoj izolaciji: Saši ovo dođe kao godišnji ODMOR!
Foto: Damir Dervišagić

evo šta rade dok traje vanredno stanje

IMAMO MOMKA KOJI NAM DONOSI NAMIRNICE! Suzana Jovanović o kućnoj izolaciji: Saši ovo dođe kao godišnji ODMOR!

Stars

Folk pevačica Suzana Jovanović i supruga direktora "Grand" produkcije Saše Popovića otkriva da se ona i njen suprug strogo pridržavaju svega onoga što stručnjaci savetuju građane tokom vanrednog stanja - sede u kućnoj izolacji i maksimalno vode računa o higijeni.

foto: Dragana Udovičić

"Pratimo se što kažu naši eminentni stručnjaci. Sve pomno pratimo i slušamo što kažu moja porodica i ja. U kućnoj smo izolaciji. Doduše, ja sam do pre nekoliko dana odlazila u markete po osnovne potrepštine, ali poslednjih dana više uopšte ne izlazim. Nisam pravila nikakve zalihe. Taman posla, nema razloga to. Bolje da svako od nas uzme ponešto što mu treba u tom momentu, nego ja da gomilam namirnice, koje će se pokvariti, a da neko drugi nema za sebe ništa. Moram da priznam da sam zadovoljna kakva je situaicja u prodavnicama. Rafovi se dopunjuju, ima svega. Bar u našem kraju", kaže Suzana i šali se kako ona i Saša umaju problem od previše pranja ruku.

foto: Ana Paunković

"Počela je da nam se peruta koža koliko peremo ruke. Nema veze, nabavićemo kremice i uzećemo vitamine, bitno je sada da se zaštitimo", poručuje pevačica.

Suzana Jovanović ističe da je zabrinuta zbog širenja virusa, ali da to ne prelazi u neku paniku.

foto: Ana Paunković

"Trudimo se da ne paničimo, već da se ponašamo racionalno. Brinem, ali u granicama normale. Iskreno da vam kažem, više brinem za Saleta i za decu, nego za sebe. Ja sam više onaj tip: "Ma, neće to mene. Ja ću to pregurati". Danijel živi sa devojkom u stanu. Rekla sam mu da ne idu nigde, da budu u kućnoj izolacji i da ne dovode nikoga u goste. I da jedu što više supice, voće i povrće. Što više vitamina da unose u organizam. Tako se ponašamo i Sale, ja i Aleksandra",otkriva Suzana.

Suzanin suprug Saša Popović spada u kategoriju građana 65+ kojima je potpuno zabranjeno da napuštaju domove. Suzana kaže da Saši to ne pada teško i da je našao zanimaciju u kućnom karantinu.

"Koliko se naradio svih ovih godina, ovo mu dođe kao poduži godišnji dmor. Moramo da se malo našalimo. Kod kuće je sve vreme, sve mu ja donesem, imamo i dečka koji nam donosi namirnice. Rešava ukrstene reci, prati medije, prati savete stručnjaka", otkriva Jovanovićeva.

Kurir.rs / Blic / M.M

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...