ŠTA RADE POZNATI ZA VREME VANREDNOG STANJA: Saša Popović krši izolaciju, šetka se po komšiluku!
Foto: Paparaco Lov, Sonja Spasić

Paparaco

ŠTA RADE POZNATI ZA VREME VANREDNOG STANJA: Saša Popović krši izolaciju, šetka se po komšiluku!

Stars -

Šaroliko Popović je redovno izlazio iz kuće uprkos zabrani izlaska za sve preko 65 godina, dok Marinko Rokvić poštuje odluku

Saša Popović je prošle godine napunio 66 godina i, prema uredbi Vlade Srbije, ne bi smeo da napušta svoj dom. Ipak, on se oglušio o naredbe.

Kamere „Paparaco lova“ snimile su Popovića kako šeta po Bežanijskoj kosi. Najpre je zvonio Draganu Kojiću Kebi, ali mu niko nije otvorio, iako je pevač samo nekoliko minuta ranije snimljen kako ulazi u svoj dom sa kučetom. Saša je potom svratio kod Lepe Brene, gde su mu otvorili vrata, a zatim je krenuo do svojih kola i uputio se u studio na Košutnjaku, a zanimljivo je da je usput sreo Severinu i Igora Kojića kako ulaze u automobil.

foto: Paparaco lov, Ana Paunković

Saša je pored njih prošao, ali im se nije javio, kao ni oni njemu. Medutim, sledećeg dana Popović se umirio, pa je samo njegova supruga Suzana Jovanović izlazila iz kuće.

foto: Paparaco Lov, Ana Paunković

Marinko Rokvić nedavno je napunio 66 godina i, za razliku od Popovića, poštuje karantin. Ekipa „Paparaco lova“ uhvatila je samo njegovu suprugu Slavicu da ide u nabavku.

Lepo vreme

Mima Karadžić puni 65 godina 9. aprila, pa to koristi da što više vremena provodi napolju. Lepo vreme, koje je bilo do pre nekoliko dana, Mima je iskoristio da iznajmi bicikl, pa je napravio krug oko Ade.

foto: Dragana Udovičić, Paparaco Lov

Sloba Radanović prošle nedelje je završio kod inspektora. Njega je ispred zgrade u kojoj živi pokupila devojka Jelene Đuričanin i odvezla do MUP u 29. novembra, gde se zadržao oko 40 minuta. Tamo se inače odlazi za malo teža krivična dela, pa je moguće da je u pitanju krađa njegovog automobila, o čemu je Kurir ekskluzivno pisao. Nakon što je Radanović pokušao da stopira našu priču, sutradan ju je u drugim medijima demantovao. Ipak, u policiju nije došao svojim kolima, već ga je dovezla devojka.

foto: Paparaco Lov

Lep primer

Kada je završio tamo, Radanović je s devojkom i prijateljem otišao u kafić. Samo nekoliko dana posle toga snimio je pesmu „Ostani kod kuće“. Lep primer.

PREPOLOVIO SE DARKU SPADAJU PANTALONE

Darko Lazić je toliko smršao da mu spadaju pantalone. Njega je ekipa „Paparaco lova“ uhvatila u kući u Pećincima, u porodičnom domu njegove devojke Marine. Po njega je došao kum, s kojim je Darko otišao da kupi roštilj, a kada je u nekoliko navrata izlazio iz automobila svaki put je navlačio pantalone, koje su mu spadale.

(Kurir.rs / Jelena Stuparušić / Foto:Paparaco Lov, Sonja Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track