VOLIMO TE MILUTIN I JA! Tek Đurišićka šta je poručila: Roker se leči od KORONE, a kolege iz ZG non-stop misle NA NJEGA!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

podrška

VOLIMO TE MILUTIN I JA! Tek Đurišićka šta je poručila: Roker se leči od KORONE, a kolege iz ZG non-stop misle NA NJEGA!

Stars -

Đorđe David juče je saznao da je pozitivan na korona virus, što je pored njega svakako pogodilo i njegove kolege iz žirija "Zvezda Granda". Oni bez prestanka misle na njega i šalju mu reči podrške u ovom teškom periodu, koju mu, kako je i sam objasnio u jednom obraćanju za javnost - nimalo nije trebao.

"Ovako... Upala pluća, stravično kašljanje", grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu: 'Temperatura tu i tamo... šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar... onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom. Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem... ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve prijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje kolege iz žirija iz 'Zvezda Granda', Popoviću hvala ti. Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće", zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom.

Ana Bekuta oglasila se putem društvene mreže Instagram i poslala mu poruku kako u svoje, pa tako i u Mrkino ime.

"Dragi Đorđe, izađi i bori se. I ovo će proći. Volimo te Milutin i ja", napisala je pevačica u Instagram pričama.

foto: Instagram screenshot

Snežana Đurišić takođe se obratila kolegi:

""Uz tebe smo! Proćiće i ovo... kao i sve do sada... izaćićeš jači nego ikada, jer 'sve što te ne ubije, to te ojača'... Imaš našu podršku admirale!"

Podsetimo, roker se pretprošlog petka vratio iz Makedonije i od tada se nalazio u kućnoj izolaciji. Njegova draga Ana i naslednica Staša bile su u drugom stanu. On svesno nije odlazio kod njih, već su se nalazili ispred zgrade i na propisanoj udaljenosti.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track