SVET MI SE SRUŠIO POSLE RAZVODA! Počeo sam da se DROGIRAM! Gagi Đogani pričao o poroku, Anabela VRISNULA i otkrila sve
Foto: Printscreen

HAos

SVET MI SE SRUŠIO POSLE RAZVODA! Počeo sam da se DROGIRAM! Gagi Đogani pričao o poroku, Anabela VRISNULA i otkrila sve

Rijaliti -

Gagi Đogani, koji je otvoreno pričao o problemu koji je imao sa drogom, ponovo je progovorio o poroku i u jednom trenutku okrivio krah braka sa Anabelom kao najvećeg krivca što je počeo da se drogira.

"Manite se tih stvari, definitivno, nemojte da ulazite u takve stvari, ni da probate, kad se jednom uzme, tu ste gotovi. Totalno me je to upropastilo, sa tim se ne treba igrati. Gledao sam taj dokumentarac Robija Vilijamsa, ali ni on više nije u toj priči. Sve je počelo iz zaj*bancije, jednom, posle mesec dana dva puta, pa ti se osladi i onda uđeš u haos. Anabela je znala za to, kad je već uzelo maha, ona se borila sa time i moram da budem iskren, bila je uz mene i borila se da se manem toga, da se izvučem iz toga, bio sam na lečenju, ali nisam mogao. Meni je samom kliknulo kad sam rekao sebi "Ne" i tada sam shvatio sve. Deca su mi dala snagu da ja prekinem sve",pričao je Gagi.

"Nije mi lečenje mnogo pomoglo, ali sam se u bolnici otreznio i tu je bilo kraj. I od tada nisam ništa uzeo. Preselio sam se kod rodibine i bio sam na kontroli non stop, i to je trajalo tri godine. Iz toga sam se izvukao uz pomoć porodice i sebe. Niko ne sme da se zeza, treba da se deca paze tih žurki, privatne žurke. Deca moraju da budu upućena u te droge. Ona ne znaju šta uzimaju", dao je savet denser.

foto: Printscreen

"Imao sam 35 godina kada sam se počeo drogiratu, iz razočeranja, meni se srušio svet, posle razvoda", rekao je Đole, što je iznerviralo Anabelu.

"Počeo je da se drogira 9 godina pre nego što smo se razveli, sad ću da ja ispadnem kriva", vikala je Anabela.

"Kocka, droga to su najgore strvari, ako hoćeš da upropastiš sebe, porodicu onda je to. Mislim sam na decu i ona su mi dali snagu da ja prekinem s tim".

"Nisam konstantno uzimao, ali sam počinjao sam ono u mesec dana jednom, pa onda sve češće i češće, ali posle razvoda da uzimam iz tog razočarenja, išao sam protiv sebe", pričao je Gagi, dok se Anabela čudila i govorila da je to što on priča sprdnja!

foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track