SLAĐU MILOŠEVIĆ 19 GODINA MLAĐI DEČKO BACIO PREKO KADE! Ove žene sa srpske estrade dugo su trpele brutalno NASILJE
Foto: Kurir

prošle pakao

SLAĐU MILOŠEVIĆ 19 GODINA MLAĐI DEČKO BACIO PREKO KADE! Ove žene sa srpske estrade dugo su trpele brutalno NASILJE

Stars -

Srpsku rokerku Slađanu Milošević (64) pretukao je u stanu 19 godina mlađi partner I.S. (45),zbog čega joj je ukazana pomoć, a on je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beoigradu.

Kako je potvrđeno za Kurir, pevačica je prijavila da je posle rasprave I. S. sa kojim živi, nasrnuo na nju.

Batine, pesnice i modrice nisu tako retka pojava i pevačice nisu zaštićenije od drugih kada je reč o nasilju nad ženama.

Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić četiri meseca od porođaja, a sve je završeno razvodom, dok je Luka osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne.

foto: ATA Images

Glumica Mina Lazarević pretučena je u svom stanu, policija došla tek kad je njen suprug, baletan Goran Stanić, i zapucao automatskom puškom sa terase. U istom stanu, Mina i on žive sa svoje dvoje dece, a policija je kod Stanića pronašla još jedno oružje i kapisle za detonator.

foto: Zorana Jevtić

Pevačica Dunja Ilić brutalno je prebijena u Prištini i strahuje za svoj život! Ne izlazi iz stana jer se plaši da će ponovo biti napadnuta i planira kako da pobegne s Kosova i vrati se u Beograd.

foto: Printscreen/Facebook

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je voditelj Vlada Stanojević pre godinu i po dana. Cela priča dobila je epilog na sudu, a navodno Vladimir će morati fitnes instruktorki da plati 880.000 dina za fizički i duševni bol.

foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

foto: Sonja Spasić

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

foto: Tamara Trajković

Pevačica Nada Topčagić je jednom prilikom ispričala da je dobila batine od kolege Marinka. Svađa zbog sitnice je prerasla u pravu tuču. "Dobro me je tada izudarao i uopšte nije štedeo snagu iako sam žensko, ali ja sam, na svu sreću, znala da se branim", ispričala je pevačica.

foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg emotivnog partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati. "Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati", izjavila je svojevremeno.

foto: ATA Images

Anabela Atijas, koja je ušla u Zadrugu i ponovo se suočila sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem, nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera.

foto: Printscreen

U dokumentarnom filmu "Ispovest" Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko krvnički tukao njenu majku Vericu. Verica je i sama priznala da je često izubijana, modra i krvava, bežala na ulicu i tražila zaštitu policije.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track