DARKO LAZIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Prekršio sam policijski čas na 15 minuta!
Foto: Ana Paunković

SAD OKRENUO PLOČU

DARKO LAZIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Prekršio sam policijski čas na 15 minuta!

Stars -

Lazić, dan nakon što je tvrdio da nije bio napolju u vremenu kad je to zabranjeno, na društvenim mrežama priznao da je ipak načinio prestup.

Darko Lazić potvrdio je pisanje Kurira da je prošle subote prekršio policijsku čas, kada ga je policija uhvatila kako se sa prijateljima vozika po Bogatiću, i to bez obavezne dozvole dok traje zabrana kretanja svih građana.

Iako je samo dan ranije tvrdio da nije kršio meru koju je donela Vlada Srbije i da sve vreme boravi u svojoj kući u Brestaću, naprasno je promenio ploču. On se uključio uživo na Instagramu i objasnio šta se dogodilo.

foto: Damir Dervišagić

- Istina je da me je policija zaustavila. Platio sam kaznu jer sam okasnio petnaestak minuta za vreme policijskog časa, ali ja nisam vozio auto, tek treba da polažem. Ispadam ja babaroga sad kad sam najbolji. I treba da platim, jer ne treba da se razlikujem od svih građana naše zemlje. Imao sam problem sa kolima koje je vozio moj prijatelj Moki - objasnio je Lazić.

Darko je na sve načine pokušao da ubedi policajce da mu ne pišu kaznu, čak im je nudio i po 100 evra, ali bezuspešno. Sproveli su ga u sud, gde mu je sudija za prekršaje zbog kršenja policijskog časa izrekao novčanu kaznu. Njegov postupak izazvao je gnev kod ljudi koju su u komentarima pisali da je pevač za zatvor.

foto: Printskrin Ami G Show

Kurir / Lj. S, Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track