VRELO! IZAZOVNE PEVAČICE POKAZALE SVOJE ZANOSNE OBLINE: Razbile monotoniju KORONE i pokazale čime raspolažu! VAU
Foto: Instagram

Vau

VRELO! IZAZOVNE PEVAČICE POKAZALE SVOJE ZANOSNE OBLINE: Razbile monotoniju KORONE i pokazale čime raspolažu! VAU

Stars -

One razbijaju monotoniju: Dok vreme provode u izolaciji, brojne poznate dame objavljuju na Instagramu fotografije u kupaćim kostimima i vešu i tako otkrivaju čime raspolažu

Od kada traje vanredno stanje zbog koronavirusa, pevačice su u deficitu fotografija koje postavljaju na Instagram. Osim onih koje kuvaju, pa objavljuju čitave menije, ima i onih koje nalaze slike kopajući po arhivi.

Tako već danima iskaču na društvenim mrežama fotke njihovih oblina od prošlog leta, a neke od njih napravile su i pravi fotosešn, pa im nije bilo teško da se u kućnim uslovima skinu i pokažu grudi, zadnjicu i noge. U moru vesti o pandemiji one su razbile monotoniju i pokazale čime raspolažu i tako osvežile ove sumorne dane. Bar muškarcima.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ TOP JOJ ODLIČNO STOJI

foto: Instagram

Teodora Džehverović se baš potrudila da njena fotka u donjem vešu izgleda profi. Pevačica se slikala na krevetu u brushalteru i šorcu, pa je izazvala kod fanova baš to što je i želela - pohvalili su njeno poprsje, ali i ravan stomak. Džehverovićevoj očigledno nedostaje leto, pa vreme u izolaciji koristi da se razgoliti. - Tebi korona ne može ništa.

SLAVICA ĆUKTERAŠ RAZVELA SE PA SE SKINULA

foto: Instagram

Slavica Ćukteraš ističe telo sve više otkako se razvela, pa joj je kućna izolacija taman dobrodošla. Ipak, poslednji put fanovi su je postavili na stub srama jer se slikala u donjem vešu - oni su ocenili da je to neprimereno. Međutim, ona se maksimalno trudi da istakne noge, stomak, a sada i dekolte. Slavica je sama slikala svoj odraz u ogledalu, a lepo je istakla gaćice, ravan stomak i grudi.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OSUNČANO POPRSJE

foto: Instagram

Aleksandra Prijović nije pozirala u kućnim uslovima, ali je pronašla u svojoj arhivi fotografiju s letovanja. Brenina snajka je objavila sliku s plaže, koju je doduše malo obradila u Fotošopu, a na kojoj je izbacila bujne grudi u kupaćem kostimu. Ona na slici ima i mokru kosu, tako da je sasvim sigurno da je tokom vanrednog stanja malo razbila monotoniju kod muškog dela pratilaca na Instagramu.

CECA RAŽNATOVIĆ BOMBA

foto: Instagram

Ceca Ražnatović je osvežila pamćenje svojim pratiocima na Instagramu kad je objavila staru fotografiju na kojoj zanosno leži u crnom kupaćem kostimu. S obzirom na to da ona ne izlazi iz karantina, malo se više nego obično pozabavila fotkama iz bliske i dalje prošlosti. Pošto voli sunce i dane zna da provede na Kipru, gde ima kuću, sada joj možda nedostaje plaža. Ražnatovićeva je u svakom slučaju oduševila obožavaoce tip-top linijom, ali i velikim dekolteom i dugim nogama.

KIJA KOCKAR ZAVODLJIV VEŠ

foto: Instagram

Kija Kockar gotovo da dosad nije objavila provokativniju fotku, ali karantin je učinio svoje. Ona se slikala u seksi izdanju, samo u donjem vešu, a u prvi plan izbacila je bujne grudi. Kija je uspela da raspameti fanove u zavodničkoj kombinaciji tokom pandemije.

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SETI SE LETA

foto: Instagram

Aleksandra Mladenović je istakla zadnjicu i grudi. Zvezda „Granda“ inače često obraduje muške pratioce slikama svojih oblina, ali kako sada ne posećuje spa-centre, a rano je za plažu, ona je u svojoj arhivi pronašla jednu u kupaćem kostimu. Zato su se pojedinci našalili i poručili joj:

- Bitno da je nekad bilo lepo - napisali su joj stihove iz pesme Ane Nikolić, dok su joj drugi rekli: - Tebi korona ne može ništa.

(Kurir.rs / Nevena Mijušković / Foto:Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja