Vredna

PEVAČICA SREĐUJE DVORIŠTE U DOBA KORONE! Sanja kosi i radi vežbe! (VIDEO)

Stars -

Pevačica je uzela kosilicu i sunčan dan iskoristila kako bi ošišala travu, a usput je i odradila trening pa čak i zapevala "ori, Mile, al duboko" baštu

Sanja Đorđević spojila je lepo i korisno, pa u karantinu vreme provodi tako što sređuje dvorište, ali ujedno i trenira i peva.

foto: Printscreen

Pevačica ne pravi razliku između muških i ženskih poslova, pa je uzela kosilicu kako bi sredila svoju baštu. Odlično raspoložena, ona je kosila travu u svom dvorištu, što se ispostavilo i kao odličan trening. Ona je obukla odeću za vežbanje i uz pomoć kosilice odradila one najosnovnije vežbe. U helankama i majici bez rukava, Sanja je pokazala zavidnu liniju, na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke. Iako nije trenirala nekoliko meseci, a od uvođenj avanrednog stanja njena teretana je zatvorena, pa se snašla i počela da trenira u kućnim uslovima dok obavlja poslove.

Osim što je kosidbu iskoristila za trening, pevačica je i provežbala svoj glas, pa je zapevala pesme svojih koleginica. Najpre je, u skladu sa poslom koji trenutno obavlja, otpevala hit Vesne Zmijanac "Ori Mile, al' duboko", a zatim i od Vere Matović "Belu bluzu suza kvasi".

Kurir.rs, J. S./ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track