NISAM ZNALA DO 5. MESECA DA SAM TRUDNA, DO 7. SAM KRILA OD MOJIH! Ermina otkrila kroz šta je sve PROŠLA i horor POROĐAJA
Foto: Printscreen

Nije smela da kaže svojima

NISAM ZNALA DO 5. MESECA DA SAM TRUDNA, DO 7. SAM KRILA OD MOJIH! Ermina otkrila kroz šta je sve PROŠLA i horor POROĐAJA

Rijaliti -

Ermina Pašović ćaskala je sa Anabelom Atijas, a nakon što je pevačica pomenula svoju najmlađu ćerku Blankicu, ova zadrugarka setila se svog sina.

"Sedam puni godina sad. A jesi li ti videla Andreja? Blankica je ista Andrej, ma ista", rekla je Anabela.

"Ja sam imala neka svoja pravila, da se ne diže iz krevetca kad spava. Kapice nisam stavljala, da bude otpornije dete", rekla je Ermina.

"A recimo sad kad bih rodila dete, sve bih drugačije. Ja sam tek u petom mesecu saznala da sam trudna. Dobijala sam menstruaciju sve vreme, otišla kod ginekologa ovako i saznam. Krila sam od mojih do sedmog meseca", otkrila je Ermina, a zatim je Anabeli ispričala i sa kakvim komplikacijama se susrela u toku porođaja jer je alergična na anesteziju.

"Ništa nisam znala kad su me probudili, mozak mrtav. Nisam znala šta je ruka, glava. donijeli mi dete, pustili mi bivšeg muža, ništa nisam znala", pričala je kroz kakvu agoniju je prošla.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja