PRE NEGO ŠTO SE UDALA, TANJA JE BILA U VEZI SA DARKOM! Sve je bilo u redu dok nije rekao OVO, od tad mu se i NE JAVLJA?!
Foto: Printscreen Grand show

detalji

PRE NEGO ŠTO SE UDALA, TANJA JE BILA U VEZI SA DARKOM! Sve je bilo u redu dok nije rekao OVO, od tad mu se i NE JAVLJA?!

Stars -

Tanja Savić i Darko Filipović prema pisanju domaćih medija zabavljali su se tokom 2005. godine, kada su oboje promovisali albume prvence. Vezu su krunisali duetom "U godini jedan dan", koji se našao na njenom prvom albumu. Romansa je trajala nekoliko meseci, nakon čega su ostali u korektnim odnosima sve do jedne Darkove izjave.

Naime, kada su novinari pitali Darka da li misli da Tanja ima kućni video on je, kako se navodi, svojevremeno rekao "da ga ne bi začudilo da se Tanja nekada snimala tokom intimnog odnosa". Tanja je tada bila prekinula svaku komunikaciju sa Filipovićem, a on ju je potom potkačio putem Instagrama.

foto: Dragana Udovičić

On je, kako se dalje navodi, okačio naslov iz jednih novina u kojem se spominje Tanja i napisao komentar:

"Krajnje je i vreme bilo da se obrati psihoterapeutu..."

Ovaj njegov gest Tanja je izignorisala, ali 2014. godine kada se pojavio na snimanju emisije "Tvoje lice zvuči poznato" nije htela ni da se pozdravi sa njim.

Njih dvoje do danas nisu izgladili odnose.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Pulsonline/Foto: Printscreen Gand show

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track