ULOŽILA JE 20.000 € U PORODIČNU KUĆU A ONA PODSTANAR Ovo je rodna kuća Tanje Savić na selu, gde je bila pre KRAĐE PASOŠA
Foto: Kurir, ATA Images

Išla u policiju

ULOŽILA JE 20.000 € U PORODIČNU KUĆU A ONA PODSTANAR Ovo je rodna kuća Tanje Savić na selu, gde je bila pre KRAĐE PASOŠA

Stars -

Pevačica Tanja Savić juče je otišla u policiju gde je, kako se pisalom, navodno prijavila svog supruga Dušana Jovančevića za zlostavljanje, međutim pevačica se potom oglasila i rekla da su ih opljačkali i da je u policiju išla da prijavi krađu.

Naime, pevačica se oglasila i otkrila šta se zaista desilo. Tanja kaže da je već nekoliko dana kod roditelja u Smederevu, a komšinica ju je pozvala da joj kaže kako joj je stan obijen.

foto: Kurir

Ona je dodala da je to jedina istina i da za sada više ništa ne može da kaže.

"Nestali su moji i dečji pasoši sa mesta gde sam ih ostavila. Ostaviću pripadnike policije da rade svoj posao", rekla je Tanja za telegraf.

Pre samog incidenta. pevačica je otišla je u kuću svojih roditelja, u svom rodnom selu Radinac.

foto: Damir Dervišagić, Kurir

Tanja Savić odrasla je u selu Radinac kod Smedereva, a nakon što je započela muzičku karijeru odselila se u Beograd, a potom se udala za Dušana sa kojim je dobila dva sina.

Pevačicini roditelji nastavili su da žive u Radincu, a Tanja je pre nekoliko godina uložila oko 20.000 evra u porodičnu kuću i renovirala je.

Nekoliko godina živela je u Australiji, da bi se pre izvesnog vremena vratila u Srbiju i ponovo posvetila karijeri koju je zapostavila, živi u Beogradu, gde je podstanar.

foto: Kurir

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track