SEZONSKO CVEĆE ZA RAPSODIJU BOJA U VAŠEM DOMU!
Foto: Promo

SEZONSKO CVEĆE ZA RAPSODIJU BOJA U VAŠEM DOMU!

Stars -

Vodeći računa o svom i zdravlju bližnjih osoba strpljivo ostajemo kod kuće, tražimo nove zanimacije da prekratimo vreme i vraćamo se pomalo zaboravljenim hobijima. Toplo aprilsko sunce kao da kaže da je upravo sada prilika da svoj stambeni prostor oplemenite raznobojnim sezonskim cvećem koje ćete naći u najvećem vrtnom centru u Srbiji – Urban Garden-u!

foto: Promo
foto: Promo

Balkoni, terase, vrtovi, kao i posebne celine vašeg doma izgledaće kao iz bajke ako ih dekorišete prelepim svežim sadnicama sezonskog cveća koje je marljivo osoblje Urban Garden-a pripremilo samo za vas! Graciozne muškatle, takozvane „minđušice“ sa svojim neobičnim cvetom, šeboj, popularne ljubičice „dan i noć“ i mnoge druge, napraviće od omiljenog kutka vašeg stambenog prostora pravu šarenu oazu, mesto za ispijanje čaja, kafe i opuštanje tokom toplih prolećnih dana. Ukrasne saksije i žardinjere samo će doprineti estetskom izgledu vašeg doma. U vrtnom centru u Ostružnici očekuje vas veliki izbor ukusno dizajniranih saksija vrhunskog kvaliteta, pa je na vama samo da birate, a u tome vam može pomoći stručno osoblje, koji će rado pružiti toplu preporuku. Zahvaljujući adekvatnim preparatima kao što je prihrana za cvetnice, rapsodija boja zadržaće se na vašim balkonima, terasama, u vrtovima tokom čitavog letnjeg perioda!

foto: Promo
foto: Promo

Na samo 15 minuta vožnje od grada, u Ostružnici, smešten je najveći vrtni centar u našoj zemlji, Urban Garden. Kako zakoračite u njega okružiće vas topla atmosfera, prijatni ljudi spremni da pomognu, a vašu pažnju posebno će privući bogat asortiman od preko 10.000 različitih biljaka, spremnih da unesu novu svežinu u vaše domove. Pored biljaka pronaćićete i sve potrebne alate i preparate za zaštitu, negu i prihranu, a doktor za biljke vrtnog centra posavetovaće vas kako da vaš životni prostor što duže odiše bujnošću i bojama.

foto: Promo
foto: Promo

Dok su na snazi mere zaštite u vreme vanrednog stanja, svi zainteresovani kupovinu mogu obaviti u samom vrtnom centru, na adresi Savska 2J, Ostružnica, Beograd, radnim danima od 7:00 - 16:00h ili preko web shop-a Urban Garden-a.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track