OVAKO NAŠE POZNATE DAME IZGLEDAJU BEZ TRUNKE ŠMINKE: Hrabro pokazale pravo lice, odlučile da odmore kožu u karantinu!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Natural

OVAKO NAŠE POZNATE DAME IZGLEDAJU BEZ TRUNKE ŠMINKE: Hrabro pokazale pravo lice, odlučile da odmore kožu u karantinu!

Stars -

Hrabro… Milica Pavlović, Maja Nikolić, Slavica Ćukteraš, Ivana Peters, Katarina Grujić i Dragana Katić odlučile da odmore kožu u karantinu, pa se sada slikaju u prirodnom izdanju.

Karantin zbog koronavirusa na svašta je naterao poznate dame, pa i na to da bar na neko vreme budu bez šminke.

Pošto vole da rade na lepom izgledu, javnost nije navikla da ih vidi u običnom izdanju, ali im očigledno prija da se odmore malo i od tog dela posla. Sada imaju vremena napretek, pa su pokazale na društvenim mrežama kako izgledaju kad se probude, kako kada su umorne, ali su i uštedele višesatno stavljanje trepavica, nanošenje nekoliko slojeva pudera, senke, rumenila.

foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Primera radi, Milica Pavlović često objavljuje fotke na kojima je tip-top sređena, ali joj očigledno nije problem da se prikaže i u prirodnom izdanju. Tako je izbacila na stori video gde se fanovima obratila u duksu, vezane kose i bez trunke šminke. Ipak, mnoge od njih zaboravile su na mejkap, ali im naočare za sunce krase lice, kao Dragani Katić, koja je za emisije uvek maksimalno doterana.

foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Katarina Grujić dosad gotovo da se nije pojavila bar bez podloge za lice, ali je u karantinu napravila izuzetak.

foto: Damir Dervišagić, Instagram

Maju Nikolić takođe baš briga ko će šta da pomisli, pa se u izolaciji snima kao da ima scensku šminku. Ivana Peters, međutim, koristi svedeniji model šminkanja, ali je i ona objavila sliku na kojoj pozira u prirodnom izdanju.

foto: Damir Dervišagić, Instagram

Slavica Ćukteraš stalno se snima, pa možda i ne stiže da za svako uključenje bude doterana u licu, ali je zato napravila kompromis s kosom, koju je uvila.

foto: Damir Dervišagić, Instagram

Kurir.rs/Nevena Mijušković/Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja