AIDU STE SVI GLEDALI NA TV, PA JE NESTALA: Otac je se odrekao, preživljavala AGONIJU, a evo šta radi SADA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

SVE SE PROMENILO

AIDU STE SVI GLEDALI NA TV, PA JE NESTALA: Otac je se odrekao, preživljavala AGONIJU, a evo šta radi SADA! (FOTO)

Stars -

Aida Alilović (Jokanović) koja je nekad bila voditeljka, imala je veoma turbulentan život. Vodila je popualrnu emisiju i bila je u vezi sa poželjnim srpskim glumcem, a onda je sve krenulo nekim drugim tokom.

Naime dok je vodila bosansku verziju emisije "Leteći start" u žižu srspke javnosti dospela je dodatno tokom veze sa popularnim glumcem Branislavom Trifunovićem. Njih dvoje su godinama bili zaljubljeni i taman kad se mislilo da će otići pred oltar - veza nije uspela.

Aida se kasnije udala za Nedeljka Jokanovića 2015. godine, a ubrzo su dobili i devojčicu Rimu. Nažalost, Aidu su nakon rođenja ćerkica doživela turbulentne periode o čemu je progovorila veoma otvoreno na Fejsbuku.

"Krajem jula prošle godine postala sam mama. Tačno dva meseca kasnije bila sam na sahrani mojoj mami. Tri meseca posle otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti… I zato, draga Rima, hvala ti za šest meseci radosti", napisala je Aida 2017. godine.

Aida se danas bavi modnim dizajnom, a nedavno je u jednom intervjuu rekla da je to veoma ispunjava.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track