NIJE SE MNOGO PROMENILA

SVI SU ŽUDELI ZA ANOM KAD JE BILA MIS JUGOSLAVIJE: Slikala se GOLIH GRUDI, a evo kako izgleda u 57. godini! BOMBA! VIDEO

Stars -

Ana Saso je 1982. godine osvojila titulu mis Jugoslavije. Imala je angažmane u Parizu i Milanu, a dobila je i ponude da snimi filmove. Flmske karijere se u odrekla jer nije želela da snima scene u toplesu.

Na takmičenju za Mis sveta plasirala se u top 15, zbog čega je postala simbol lepote stare Jugoslavije. Atraktivna Splićanka je pre 36 godina proglašena za najlepšu Jugoslovenku, a i dan danas izgleda veoma dobro.

Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi "porše" u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre par godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Poslednja informacija je da je Ana u vezi sa lekarom, ali ona nikada o tome nije pričala.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track