pokajao se

TORTA SE STIDI DRAGANE MITAR?! Naziva je smradom, dok ona pije i PRETI: A onda rešio DA SE VRATI ZILHI? ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti -

Pre nego što je pokušala da pobegne od muke sa rijaliti imanja, Dragana Mitar posvađala se sa ljubavnikom Edom, koji ju je nazivao smradom i najgorom ženom sa kojom je bio. Pošto joj je zamerio na odnosima koje je imala tokom leta, Mitrova mu je poručila da oni tada nisu bili zajedno, a to to je u njemu izazvalo revolt.

"Stidim te se. Ti si najgora žena koju sam upoznao u životu. Dve i po godine mi pričaš o ljubavi, a sada mi pričaš da nismo bili zajedno. Drugo si pričala... Skloni se od mene, zato što si smrad", brecnuo se on.

"A šta si ti?" upitala ga je Dragana.

"Skloni se od mene... Fuj, sa kim sam ja bio..." nastavio je u svom maniru Fetić.

"O čemu si ti našao da pričaš, bio si nepošten prema ženi, pa prema svima", pukla je Dragana kao iz topa.

"Prema jedinoj ženi koja me je volela sam bio takav... Valjda će mi oprostiti. Nebitna si mi od sad. Kajem se iskreno. Bitno je da se pokaješ, a da li će biti oprošteno. Ti si mene prodala i izdala", šokirao je Edis svojim pokajanjem.

"Ti si mene prodao i stavljao u drugi plan. Šta očekuješ? Kada si mi bio potreban, nisi bio tu... Došao si zbog sebe", istakla je ona.

"Izvini, ali ne mogu da te operem", oštar je bio on, koji po svemu sudeći planira da se ipak vrati ženi Zilhi i nada se oproštaju.

foto: Printscreen/Instagram

Tepke reči pljuštale su i u spavaćoj sobi "Zadruge", gde im nije smetalo ni to što je Brendon veoma brzo "ušao" u njihovo prepucavanje.

"Sad ću te ja maltretirati, pa ćeš da dobiješ pedalu. Jer si ti mene j*bao nekoliko meseci. Sad ću te ispolivati pivom", pretila je Dragana i pila: "Samo si znao da me izj*beš kad mi je bilo teško, tretirao si me kao k*rvu. Sad ću ja tebe da j*bem kao konja!" dodala je ona.

"Zapamtićeš ti Draganu Mitar, plakaćeš kad me neko pomene. Priznaj sa kojom si se dopisivao u kući" nastavila je ona.

"Prestani da piješ", bilo je sve što joj je Edo tada poručio.

"Tek ću u utorak da pijem, znaš kakva sam kad se napijem", odbrusila je ona.

"Tvoja ljubav je instant ljubav, traje sedam dana. Jedini koji je vredeo u tvom životu sam ja! Pusti niz vodu da se kotrlja... Ti si superzvezda k*rca", zgranuo je on.

"Imam osećaj kao da mi se svađaju bebisiteri. On je u postu, ti si malo popila, mislim da treba da dobiješ, u drugom si stanju nekom, mislim da treba da se smirite. Razdražljivi ste sada..." dodao je Brendon.

"Samo mi fali da budem u trećem stanju. A on je beton, pa je beton, njemu je svejedno uvek", žalila se Dragana.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track