ONI SU DOŽIVELI LJUBAVNU BAJKU TEK KAD SU SE RASKANTALI! Za ova poznata lica druga šansa kao da je iz RAJA IZAŠLA!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen, ATA Images

DETALJI

ONI SU DOŽIVELI LJUBAVNU BAJKU TEK KAD SU SE RASKANTALI! Za ova poznata lica druga šansa kao da je iz RAJA IZAŠLA!

Stars -

Pojedini poznati parovi uspeli su tek pošto su svojoj ljubavi dali drugu šansu. Na primer, sestra poznate pevačice Nataše Bekvalac, Kristina i njen suprug Ivo Martinović venčali su se prvi put 2008. godine, pa u martu iduće dobili ćerku Petru.

Posle dve godine braka zbog čestih nesuglasica usledio je razvod, međutim, nešto kasnije rešili su da ponovo stanu pred oltar i zavetuju se na večnu ljubav. To su učinili u septembru 2015. goldine, a onda u aprilu 2017. dobili i naslednika Nou.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica Katarina Sotirović i košarkaš Aleksandar Rašić venčali su se 2007. godine. Dobili su ćerku Juliju, pa su se 2010. godine ipak razveli.

Međutim, ljubav je pobedila - pa su godinu dana kasnije obnovili brak, a zatim 2016. godine dobili i sina Davida.

foto: Dragana Udovičić

Glumica Ivana Žigon se na Vidovdan 2006. godine udala za 11 godina mlađeg bivšeg monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio monaški život. Dobili su sina Stevu, ali su se Ivana i Grigorije 2011. godine ipak razveli. Glumica je tri godine uspevala da krije od javnosti da je njen brak završen, ali je na kraju ipak sve isplivalo.

Ipak, usledio je obrt - Ivana i Grigorije su svojoj ljubavi dali drugu šansu, pa je Ivana u januaru 2016. potvrdila da su ponovo zajedno. U međuvremenu, u javnost je dospela priča da je Ivana navodno imala aferu sa kompozitorom Ninoslavom Ademovićem, ocem pevača Alena Ademovića.

"Bio sam dve godine u emotivnoj vezi s Ivanom, ali smo se krili od paparaca i novinara", tvrdio je, navodni se, tada Ademović, dok glumica nikada nije želela da komentariše ove navode.

foto: ATA Images

Anabela i Andrej Atijas takođe su se našli na listi poznatih parova koji su se posle razvoda pomirili! Anabela se u septembru 2019. razvela od Andreja, ali je pre nešto više od mesec dana, kada je ušla u rijaliti "Zadruga", priznala da su se njih dvoje u međuvremenu ipak pomirili.

Dok je Anabela u rijalitiju, Andrej čuva njihovu zajedničku ćerku Blankicu, kao i Ninu Đogani, Anabelinu mlađu ćerku iz prvog braka sa Gagijem Đoganijem. Pevačica je nedavno pred kamerama priznala i da priželjkuje da po završetku rijalitija zvanično obnovi bračne zavete sa Andrejem.

foto: ATA Images

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track