GLUMCI OD KORONE POBEGLI NA SELO: Karantin koriste za šetnju po šumi i poljoprivredne poslove
Foto: Instagram Printscreen

Snašli se: Umetnici se sklonili iz grada za vreme pandemije

GLUMCI OD KORONE POBEGLI NA SELO: Karantin koriste za šetnju po šumi i poljoprivredne poslove

Stars -

Od kuvanja ručka u kotliću, pa do plevljenja bašte, srpski glumci očigledno uživaju u svim poslovima

Glumci su odlučili da bezbedno provedu prinudni odmor zbog koronavirusa, pa su mahom pobegli na selo.

I tako željni odmora i prirode, glumci su odlučili da ne nose maske po srpskoj prestonici, već da vreme provode na čistom vazduhu. Oni koji imaju decu još više uživaju nego što bi to bio slučaj na beogradskom asfaltu, a fotografije seoskih predela podelili su na Instagramu.

Ranije tek što su jedva uspevali da provedu vikend u prirodi, sada su uspeli da nadoknade to vreme i na imanjima čak nešto i urade konkretno.

Od kuvanja ručka u kotliću, pa do plevljenja bašte, srpski glumci očigledno uživaju u svim poslovima.

foto: Instagram Printscreen

Miloš Biković Kosi travu

Miloš Biković se nalazi na imanju svog dede u zapadnoj Srbiji, a karantin provodi uglavnom napolju. Iako je priznao da mu već nedostaju prijatelji, jasno je da Miloš ipak uživa u prirodi, a iskoristio je i priliku da pokosi travu.

Pošto će čim prođe vanredno stanje nastaviti da snima „Južni vetar“, popularni Maraš će, kako stoje stvari, biti u punoj kondiciji posle poslova oko seoskog domaćinstva. - Priroda i druš... Priroda bez društva - napisao je Biković duhovito ispod jedne fotografije na Instagramu dok šeta šumom.

foto: Instagram Printscreen

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Trčkaranje po livadi

Tamara Dragičević i Petar Benčina dobili su pravu priliku da sa decom provedu kvalitetno vreme na čistom vazduhu. Glumački par u društvu su s Petrovim bratom Igrom i njegovom devojkom Martom Bjelicom, pa je zabava sasvim sigurno vrhunska. Pored toga što šetaju po šumi, valjaju se s decom po livadi, oni i kuvaju ručak napolju, i to u kotliću.

foto: Instagram Printscreen

Sloboda Mićalović

Pije vino i radi vežbe

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković nalaze u Čortanovcima. Glumica uživa pored Dunava, a na Instagramu je pokazala da je tu i vince. Sloboda i Vojin po svemu sudeći ustaju rano, pa se glumica pohvalila fotografijom na društvenim mrežama kako radi vežbe na prvom jutarnjem suncu.

foto: Instagram Printscreen, Aleksandar Jovanović

Milena Vasić

Sadi povrće

Milena Vasić je karantinsko vreme odlučila da provede radno, ali u polju. Milena je stavila rukavice, ali one za rad u njivi, i uz osmeh počela da sadi povrće. - Prednosti trenutnog stanja. Zasejana cvekla, salata, spanać, šargarepa, tikvica - pohvalila se glumica na Instagramu.

foto: Instagram Printscreen

Ljuba Bulajić

Na selu uz rakijicu

Ljubomir Bulajić na selu ima društvo. Da vreme provodi radno, ali uz pauzu s rakijicom, pohvalio se i sam na Instagramu. Dok čeka da ponovo počne snimanje „Crvenog meseca“, Bulajić uživa bezbedno na vazduhu obavljajući sve seoske poslove.

foto: Instagram Printscreen

Anja Mit

Presrećna što je u prirodi

Anja Mit otišla je u jedno selo na Tari. Glumica radi vežbe, šeta se brdima i udiše svež vazduh. Ono što je najvažnije jeste da Anja sve vreme ima osmeh na licu, pa tako fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama jasno pokazuje da je na selu potpuno relaksirana.

foto: Tik Tok Printscreen

Kurir / Nevena Mijušković

Foto: Instagram Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track