Najnovije vesti

SANJA KUŽET NE BEŽI NI OD FIZIČKOG RADA! Pranje prozora i kačenje zavesa je težak posao!
Foto: Petar Đorđević

Udarnica

SANJA KUŽET NE BEŽI NI OD FIZIČKOG RADA! Pranje prozora i kačenje zavesa je težak posao!

Stars

Sanja Kužet Prvi maj provešće sa suprugom i sinovima u kući, ali popularnu voditeljku emisije "Zvezde Granda" to nije sprečilo da u intervjuu za Kurir podeli iskustva svojih ranijih uranaka.

Sanja je ispričala i kako se snalazi u uslovima policijskog časa i kako provodi vreme s decom, a zatim otkrila i o čemu se dopisuje sa članovima žirija "Zvezde Granda", kao i to da jedva čeka, kao i svi, da se vrati na posao.

Kako ste ranije proslavljali Praznik rada?

"Način proslave Prvog maja najpre je zavisio od mojih godina i životne faze. Sećam se mnogih izleta sa porodicom na Kosmaju, uranaka sa društvom u prirodi i vikendicama, kao i televizijskih izveštaja sa najpopularnijeg mesta za izlete u Beogradu, Košutnjaka. Naravno, bila su tu i putovanja u toplije krajeve. I za kakav god scenario da se odlučim, uvek sam s ljudima koji me čine srećnom."

foto: Printscreen/Instagram

Po čemu pamtite uranak iz mlađih dana?

"Uvek sam imala osećaj ushićenosti i besprekorne organizacije da se nešto ne zaboravi. Pamtim i po konstantnom praćenju vremenske prognoze jer pljusak može sve da pokvari!"

Da li ste nekad probali da radite neki teži fizički posao?

"Evo pokušavam da se setim i pitam se kako je moguće da nisam?! Verovatno sam asistirala (smeh). Ali ako ćemo o težim fizičkim poslovima, pranje prozora i kačenje zavesa i te kako umori."

Da li ste pre nego što ste se zaposlili na televiziji radili nešto drugo?

"Jesam. Kao šesnaestogodišnjakinja koja je bila zanesena modom radila sam modne revije, kampanje i reklame. Radila sam u beogradskim modnim agencijama, roditelji nisu bili za to da se otisnem van naših granica, a kao gimnazijalki to mi je bio dovoljan džeparac, na koji sam bila ponosna. Kasnije je usledila ljubav prema televiziji, koja je vremenom postala moj profesionalni poziv."

foto: Damir Dervišagić

Šta radite tokom policijskog časa, uspevate s decom da organizujete dan u kući?

"Kao i mnogi roditelji, dovijamo se. S obzirom na uzrast dece od tri i 11 godina, radimo sve. Samo kažite šta treba (smeh). Šalu na stranu, stvarno je tako, dečaci imaju previše energije, tako da je akcenat na sportu, vežbama, akciji u kućnim uslovima. Tu su i brojne edukativne aktivacije, dok se stariji brat bavi školom."

Da li ste se uželeli posla ili vam prija ovaj period prinudnog odmora s porodicom?

"Uželela sam se posla, kolega, prijatelja, slobode kretanja, organizovanja svog vremena, svega. Mame najviše! Bez obzira na to što je odmor prinudan, sa sigurnošću tvrdim da je imao svoje prednosti. Stali smo globalno, razmišljali više nego ikada i nadam se da smo doneli prave zaključke."

Da li ste s nekim iz žirija u kontaktu tokom pauze?

"Sa svima! Marija Šerifović je kreirala ZG grupu u kojoj postavljamo najrazličitije sadržaje. Ukrstili smo privatne i poslovne živote, smejemo se, ali isto tako pružimo podršku jedni drugima u ovim vanrednim okolnostima."

Hoće li žiri biti još žustriji posle odmaranja?

"S njima se nikad ne zna (smeh). Najvažnija je dobra energija, a mi je imamo napretek. Ma samo da se sastavimo."

Strah od koronavirusa

SVE ME JE PODSETILO NA BOMBARDOVANJE

foto: Printscreen/Instagram

Da li ste uplašeni zbog pandemije i kako se štitite od koronavirusa?

"Bila sam jako uplašena na početku, prvenstveno od nepoznanice i vrlo mutne budućnosti. Moja zaštitnička uloga kao roditelja bila je izraženija nego pre. Sve ovo me je podsetilo na vreme bombardovanja, slike skloništa i prikriveni strah mojih roditelja koji su učinili sve da razvesele sestru i mene. To mi je davalo snagu da položim ispit kao roditelj. Pridržavali smo se svih mera zaštite. Sada je situacija drugačija, shvatila sam da moramo da naučimo da živimo s ovim virusom, da budemo svi kolektivno odgovorniji, što mislim da smo kao društvo i pokazali."

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Nevena Mijušković/Foto: Petar Đorđević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...