šok

TATA JOJ DRŽAO LOPOVSKU DA LAKŠE PRESKOČI RIJALITI KAPIJU! Luna bi da pobegne ili da CRKNE, doživela NERVNI SLOM (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani doživela je nervni slom usred "Gledanja snimaka", pošto Marko Miljković nije hteo ni da čuje za njena opravdanja, siguran da ona non-stop laže, posebno kada je Gastoz u pitanju. Roditelji su pokušali da je smire, ali bezuspešno - kada joj je Marko rekao da je ostavlja, bila je gotovo sigurna da će umreti od tuge i bola.

"Ti si bruka i sramota, ti si bruka za nas, nula si! Koga to predstavljaš ovde, imaš li imalo dostajanstva. Momci su prolazni", govorio joj je otac, koji joj je kasnije pomagao da čak i pobegne s rijaliti imanja u Šimanovcima, razdvajajući vrata lopatom.

"Da te voli, oprostio bi ti. Posvađala si se sa mnom, ostavio te na finalu", nabrajala je brže-bolje Anabela, koja otvoreno nije bila za tu vezu otkako se pridružila ekipi zadrugara.

"Ne može da me ostavi ovako, hoću da mu kažem nešto. Ja njega volim", ponavljala je Luna.

"Neće da priča sa tobom, ima pravo na ovo, niko neće da trpi paćenicu", bio je oštar Gagi.

"On da te voli, sada bi došao da ti kaže da te voli, kao drug, kao prijatelj, a ne da samo mari za matematiku", istakla je njena majka.

Gagi je molio produkciju da je izvedu napolje, a kako im nisu uslišili tu želju, Gagi je ćerki držao i lopovsku da se preskoči sama! Ipak, nije uspela da pobegne i ode svojoj kući na taj način.

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track