ANABELA I GAGI UPLAŠENI ZA ĆERKU: Luna bi mogla da digne ruku na sebe!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić

Ujedinili se

ANABELA I GAGI UPLAŠENI ZA ĆERKU: Luna bi mogla da digne ruku na sebe!

Stars -

Ovo što ona radi je strašno. Ja sam primetila i napolju, njoj nije dobro, rekla je Anabela

Anabela Atijas i Gagi Đogani očajni su zbog ponašanje njihove ćerke Lune. Oni smatraju da bi ona čak mogla i da digne ruku na sebe!

Nedeljama su bivši supružnici vodili rat pred kamerama u „Zadruzi“, da bi konačno palo primirje. Ujedinila ih je ćerka, čije ih je ponašanje posle raskida s Markom Miljkovićem zabrinulo.

Analiza

- Ona je meni rekla: „Mama, idem kod tate malo da đuskamo, zezamo se. Ionako nemam posla. Jelenu nije ni pomenula, nisam znala ni ko je Jelena.

Ona nije planirala uopšte, rođendan je već dogovorila u jednom restoranu. Plakala sam, molila sam je da ne ulazi u „Zadrugu“. Još sam bila baš bolesna, u krevetu sam ležala. Ovo što ona radi je strašno. Ja sam primetila i napolju, njoj nije dobro. Takva Luna ne može da prosuđuje šta za nju valja - zabrinuto je rekla Anabela, pa se nadovezao i Gagi.

- Mene je „drvo“ odmah zvalo i pitalo me kako će biti među njima, šta ja mislim o tome. Ja sam čekao ovaj momenat, kada završe. Nisam hteo da se mešam. Ja ne mogu da gledam da ona moli za ljubav, za oprost. Njemu ću da kažem, a sa njom ću da razgovaram kad dođe ovde. Može da digne ruku na sebe, toga se plašim. Video sam to - smatra Gagi, a Anabela se slaže s njim:

- I ja sam to videla. Ne može meni da kaže neko kakvo je moje dete.

Zapustila se

Anabelu brine i to što se njena ćerka zapustila otkako je u vezi sa Miljkovićem.

- Nisi bio tu, ugojila se. Sedamdeset i nešto kilograma je imala, išla isto kao on, vuče noge isto kao on. Snimao ih paparaco, nisu znali, niti se drže za ruku, ništa. Ofarbala se u braon, propala je. Odvela sam je kod nutricioniste - rekla je Anabela, pa dodala da Marko nije persirao njenom ocu i da se prema njoj i Andreju ponašao užasno.

- Njoj mrva treba da bi bila srećna. Ne treba joj ništa, ni automobili, ništa. Ona ih, bre, vuče. Klošare je nalazila - rekla je pevačica, a Gagi je zaključio da neće podržati Lunu ako se pomiri s Markom:

- Oni su sad završili. Ja ovo da podržim neću, ovakvu vezu ne.

FOTOGRAFIJA MARINKOVIĆA I ĐOGANIJEVE LUNA I GASTOZ BILI ZAJEDNO PRED RIJALITI

Luna tvrdi da se nije viđala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a redakcija Kurira došla je u posed fotografije iz kafića iz Zemuna, gde su bili zajedno sa prijateljima, a naš izvor kaže da je slika nastala dan pred njen ulazak u rijaliti. Na njoj se vidi da su Nenad i Luna prisni. A da su Luna i Gastoz zaista bliski i da su se videli pred njen ulazak u „Zadrugu“, potvrdio nam je i njegov prijatelj Stefan Šebez koji je za Kurir rekao da je slika nastala baš tada.

foto: Privatna Arhiva

MARKO MILJKOVIĆ LUNA SE DAJE CELOM GRADU

Kada je Miljković u „Zadruzi“ rekao Gagiju da je ljubav između njega i Lune definitivno završena, voditelj je upitao Gagija kako je moguće da mu ne smeta Markov komentar da se Luna daje celom gradu.

- Nisam rekao da je kurva, nego da treba da se odluči prema kome idu njene emocije - rekao je Miljković, pa se onda obratio Anabeli, koja mu je dobacivala.

- Sikter, go*no jedno. Davala mi je signale, gledala mi je u prepone. Gledala je i komentarisala moj polni organ, majka tri ćerke - vikao je on, dok je Atijasova rekla da se plaši muškaraca poput Marka.

Kurir.rs/ Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja