POZNATI ZNAJU ŠTA ĆE RADITI ČIM SE UKINE VANREDNO STANJE: Neki su BESNI zbog manjka posla, a ONA će da ode njemu u RUKE
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

jeDVa čekaju

POZNATI ZNAJU ŠTA ĆE RADITI ČIM SE UKINE VANREDNO STANJE: Neki su BESNI zbog manjka posla, a ONA će da ode njemu u RUKE

Stars -

Vanredno stanje u našoj zemlji biće ukinuto u sredu, a građani naše zemlje se od četvrtka vraćaju uobičajenom životu, uz određene mere. Neke poznate ličnosti već znaju šta će uraditi prvog dana nakon što se ukine vanredno stanje.

foto: ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević jedva čeka da ode kod svog frizera.

"Moj život se neće mnogo promeniti. Videću se sa nekim prijateljima, ali na nekoj lokaciji koja nema veze sa gradom. Dok sam bila u karantinu naručivala sam neku garderobu, neke stvari su mi stigle u veličini koja mi ne odgovara, pa ću ići to da zamenim. Takođe, otići ću kod frizera. Fali mi šamponjera. Tokom karantina bila sam sama svoj majstor, a sada je vreme da odem u ruke stručnjaka. Kafići mi ne nedostaju, ali tržnih centara sam se uželela, sigurno ću i tamo otići" kaže Dušica, a na pitanje koje su to želje njene dece koje će ispuniti već u četvrtak, ona kaže:

"Oni su se uželeli kafića i druženja sa drugarima. Postoje kafići namenjeni njihovom uzrastu, pa verujem da će tamo prvo otići."

foto: Printscreen/Premijera

Popularna pevačica narodne muzike Snežana Đurišić kaže da bi volela da vidi majku kada se ukine vanredno stanje.

"Ništa posebno neću raditi. Biću i dalje oprezna kada je moja majka u pitanju. Volela bih da sa njom popijem kafu, ali ne znam da li je još uvek vreme za to. Možda ću još malo da sačekam. Nastupe do septembra sam pomerila za iste datume naredne godine" kaže Snežana i dodaje da će i dalje biti tu za koleginicu Lepu Lukić.

foto: Printscreen/Instagram

Katarina Živković nije bila srećna što se tiče kompletne situacije.

"Ništa mi ne znači kraj vanrednog stanja, iskreno da vam kažem. Neću moći da se bavim mojim poslom sigurno do septembra, zbog ćega sam vrlo nezadovoljna. Na celu tu muku istekla mi je registracija za automobil, pa sam ostala bez auta. Kiptim od besa", priznala je nam je atraktivna zvezda "Granda".

foto: Pritnscreen

Sa druge strane, glumac Milan Vasić kaže da se raduje susretu sa porodicom.

"Ne nedostaje meni mnogo toga. Ja sam tokom vanrednog stanja pecao, jahao konje u konjičkom klubu, pomagao oko konja, obavljao fizičke poslove... Prvo što ću uraditi kada se završi vanredno stanje - okupiću se sa porodicom, roditeljima, sestrama, zetovima, njihovom decom. Najbitnije mi je da su svi živi i zdravi. Sa prijateljima sam se viđao i do sada" kaže glumac.

Kurir.rs / Blic / M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja