PEVAČICE NE IZLAZE IZ FRIŽIDERA: Karantin doneo kilograme! Ne smeju da stanu na vagu!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Nebojša Mandić, Dragan Kadić

Opustile se tokom vanrednog stanja

PEVAČICE NE IZLAZE IZ FRIŽIDERA: Karantin doneo kilograme! Ne smeju da stanu na vagu!

Stars -

Bucke: Nataša Bekvalac, Lepa Brena, Severina Kojić, Tanja Savić, Sanja Đorđević i Ana Sević imaju više vremena, pa su se i previše posvetile kuvanju i degustaciji hrane

Vanredno stanje se uskoro završava, pa će i pevačice da se vrate svojim redovnim obavezama, koje su na dva meseca zamenile poslovima u kuhinji.

Međutim, višak slobodnog vremena i opuštena kućna atmosfera, pa samim tim i specijaliteti koje su pravile, doveli su ih do toga da nabace koji kilogram.

Surova realnost

Nataša Bekvalac na šaljiv način je objasnila na Instagramu da se ugojila čak sedam kilograma.

- Prvi put sam obukla farmerice, iz pidžame nisam izlazila, i suočila se sa surovom realnošću i činjenicom da sam se ugojila sedam kilograma - napisala je Nataša, koja se pre neki dan obratila nutricionistkinji za pomoć.

Lepa Brena otkrila je da se u karantinu posvetila kuvanju.

- Vratila sam se kuvanju, najviše sam posvećena kuvanju domaćih jela - rekla je Brena za Grand televiziju, dok na svom Instagram profilu često prikazuje specijalitete iz kuhinje, pa i visokokalorične palačinke. Oni koji je poznaju kažu da je nabacila oko tri kilograma, ali da bi to bilo i više da nije fizički aktivna.

foto: Instagram Printscreen

Kriva je svekrva

Tanja Savić, koja karantin provodi kod majke u Radincima, u emisiji „Premijera“ ispričala je da se ugojila, ali nije ni čudo zbog svih privilegija koje trenutno uživa.

- Može se reći da sam se malo ugojila, ali žena ko žena, uvek može da bude mršavija. Svi mi kuvaju. I majka i snajka, čeka me doručak u krevetu - rekla je pevačica, koja sada ima četiri kilograma viška.

Severina Kojić, baš kao i Nata, nabacila je sedam kilograma. I za to je optužila svekrvu Olju.

- Ja sam se ugojila sedam kilograma, što je jako dobra vest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava. Moramo nešto da jedemo. Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju porodice koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove „Tajne svekrvine kuhinje“. Danas ćemo praviti pitu krompirušu - pohvalila se Seve na Instagramu svojim kulinarskim umećem.

foto: Instagram Printscreen

Ana Sević, iako je vitka, otkrila je za medije da stalno nešto jede.

- Ove zime sam mnogo smršala, dala sam sebi oduška još pre nego što je počela samoizolacija. Karantin me je vezao za frižider i često se šalim da moj frižider dnevno ima najviše pregleda - ispričala je pevačica, koja se ugojila oko pet kilograma.

Sanja Đorđević rekla je za Kurir da se dobro držala do Vaskrsa zbog posta, a onda se ugojila.

- Dok sam postila, nisam se ugojila, ali sam od Vaskrsa dosad nabila više od tri kilograma. Zamislite da nisam postila. Trenirala sam i radila po bašti, ali to je na nervnoj bazi i bez akcije i obaveza. Navikla sam da jedem i sad nikako da stanem. Još malo i krenuću u duge šetnje - kaže Sanja.

Kurir / Nevena Mijušković

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Nebojša Mandić, Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track