Najnovije vesti

INDI PRVI PUT JAVNO O OPERACIJI ŽELUCA I BORBI ZA ŽIVOT! Sve je počelo pre 3 meseca, a evo šta sad jede i kako ŽIVI!
Foto: Printscreen Amidži šou

iskrena ispovest

INDI PRVI PUT JAVNO O OPERACIJI ŽELUCA I BORBI ZA ŽIVOT! Sve je počelo pre 3 meseca, a evo šta sad jede i kako ŽIVI!

Stars

Indira Aradinović Indi prošla je kroz pravu dramu kada se odlučila na operaciju želuca. Naime, prošla je kroz ozbiljne komplikacije i morala je da se bori za život, a sada je kao gošća jedne emisije progovorila iskreno o svemu, tri meseca nakon što je sve uopšte i počelo. 

"Sad će tri meseca otkako je sve to počelo... Ja sam rešila da brzo i lako rešim svoj problem, tako što ću otići pod nož i, nažalost, desilo se da je od prve operacije krenulo sve onako komplikovano. Prošla sam jedan ozbiljan vid borbe za život", počela je ona. 

"Svaka hirurška operacija nosi svoje posledice i opasnost, ja spadam u najkomplikovaniju situaciju, koja se meni desila... Desila se povreda pankreasa. Pankreas, svi znamo da je najvažniji organ, da je najviše potreban... On je počeo da pravi problem u organizmu, da kači slezinu koja se upalila i koja se tokom druge operacije morala odstraniti. Dakle, ja nemam jedan organ više u sebi! Što se želuca tiče, nemam više sliv želuca, nego kombinaciju sliva i bajpasa... a bajpas rade samo ljudi koji su ekstremno ugojeni i kojima ekstremno treba da skidaju kilograme, tako da je važno samo bilo da se ja spasim u tom momentu", ispričala je pevačica, napominjući da je i treća operacija postojala kao opcija. 

"Posle te druge operacije počeo je moj pakao sa mojim zdravljem... To je iza mene, ali tad, u tom momentu, uopšte mi nije bilo nimalo lako. Sad je sve u redu. Bila je u opciji i treća operacija, zato je bilo toliko alarmantno. Ja sam prebačena iz druge bolnice u treću, gde mi je spašena pankreasna cista koja je curela. Mesec dana nisam mogla da unesem ni dva decilitra vode, sve sam povratila, samo sam bila na infuzijama. Ozbiljnu sam opomenu prošla. Sve je iza mene, sve je okej, mogu da nastavim da živim normalno - da se hranim zdravo..." pričala je Indi, pa priznala da njen život više nikada neće biti kao nekada.

foto: Printscreen Amidži šou

"Više ne smem da se opustim i da kažem: 'Ja smem sve', kao ti. Imam određenu vrstu ishrane i, naravno, jedem onoliko koliko moj želudac dozvoli, nema više velikih količina i svašta nešto... Jedem namirnice koje su mi prepisane, kasnije ću moći i ostalo, ali ne količinski koliko sam jela. Najvažnije je da se ja osećam okej, vitalna sam, mogu da vozim, da skuvam, spremim, odem do prodavnice... Ne smem da treniram još neki period, ali najbitnije je da ja mogu da pevam. Bila sam pre neki dan u studiju, probala, vrlo sam zadovoljna", istakla je ona u "Amidžiju". 

Za sve one koji imaju istu želju koju je imala i ona, na samom kraju ispovesti imala je veliku molbu. 

"Uopšte to nije naivna operacija. Ja hoću da pošaljem ljudima poruku i da spasim neke devojke i momke, nečije živote, i da ih razočaram i kažem da to nije pravi put i prava odluka, ako su se već odlučili i planiraju... Da sve može laganom ishranom, dijetom, sportom, zdravim životom da se reši, jer ovo uopšte nije naivno. Molim sve devojke, sve ljude koji se ne bave javnim poslom da ne žure, da ne idu pod nož", zaključila je ona. 

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Amidži šou

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...