KRISTIJAN O PRVIH 10 MILIONA MARAKA! O pokojnoj majci Milanki i flekama na ruci: A tek da čujete čime je hteo da se BAVI
Foto: Damir Dervišagić

iskrena ispovest

KRISTIJAN O PRVIH 10 MILIONA MARAKA! O pokojnoj majci Milanki i flekama na ruci: A tek da čujete čime je hteo da se BAVI

Stars -

Aleksandar Kristijan Golubović otkrio je gostujući u jednoj emisiji da je u svom životu po prvi put video 10 miliona maraka u koferu kod majke Milanke. Opisao ju je kao majku koja je uvek bila spremna sve da učini, ali i da se zapitao - šta to ona radi, kada mu je oko palo na taj novac.

Inače, Milanka Golubović preminula je na samom početku 2019. i sahranjena je groblju Lešće u Beogradu, u porodičnoj grobnici u kojoj je sahranjen i Kristijanov otac, Srboljub Kića Golubović.

"Jednostavno jedna majka koja je bila spremna sve da učini. Ja sam kod te žene prvi put u svom životu video 10 miliona maraka u koferu. Ja kažem: 'Šta ova moja majka radi?", pričao je Kristijan u "Glamur specijalu", osvrćući se na svoj život i burnu prošlost, te otkrivajući detalje o kojima se u javnosti malo zna.

Tada je, između ostalog, napomenuo i da su mu svojevremeno gasili cigarete na ruci, pa da od toga ima bele fleke, a onda i otkrio čime je kao mlađi priželjkivao da se bavi.

"Ja sam uvek želeo da budem kardiohirurg", priznao je Kristijan u svojoj iskrenoj ispovesti.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track