SPANĐALA SI SE SA OŽENJENIM I RASTURILA MU PORODICU! Pale teške reči između Ane Sević i Andreane! Kuma joj ODBRUSILA
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

PUKLO JOŠ JEDNO KUMSTVO NA ESTRADI!

SPANĐALA SI SE SA OŽENJENIM I RASTURILA MU PORODICU! Pale teške reči između Ane Sević i Andreane! Kuma joj ODBRUSILA

Stars -

Ana Sević i Andreana Čekić prekinule su prijateljstvo, koje je bilo krunisano čak i kumstvom, kada je Andreana pre šest godina venčala Anu i Darka Lazića. Ana i Andreana žestoko su sve posvađale i prekinule svaki kontakt, jer je Čekićeva napala kumu zbog toga što Darku ne dozvoljava da viđa ćerkicu Lorenu.

foto: ATA Images

- Ana već mesecima ne da bivšem mužu da viđa njihovu ćerku. Stalno odlaže susret Lorene i Darka i on je očajan zbog toga. Nedavno se i Andreana umešala u njihovu svađu. Pozvala je Anu telefonom i svašta joj rekla. Optužila ju je da namerno muči Darka jer zna koliko mu teško pada što je razdvojen od deteta. Ubeđena je da to radi jer ne može da podnese što je Lazić našao drugu i sa njom dobio sina - rekao je izvor.

- Ni Ana njoj nije ostala dužna. Rekla joj je: "Nemoj samo ti da mi pametuješ! Spanđala si se sa oženjenim čovekom i rasturila mu porodicu. Ti si poslednja osoba na svetu koja može da mi drži pridike", priča izvor!

Sukob dve pevačice počeo je, kako se navodi, još pre godinu i po dana kada je Darko imao saobraćajku.

foto: Ana Paunković

Andreana nije želela mnogo da detaljiše o odnosu sa Anom, ali je potvrdila da njih dve više nisu u dobrim odnosima.

- Jedino što mogu da kažem na tu temu jeste da nije do mene. Postoje neke osobe kojima više nemam šta da kažem. Nemam problem da se raziđem od nekih prijatelja, jer smatram da se ni za šta ne treba grčevito boriti. Kad nešto prosto ne ide, ne može na silu... Naučila sam da me takve svari ne pogađaju - rekla je Andreana Čekić.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track