BIVŠI SPORTISTA USLIKAN NADOMAK AVALE: Pantela pobedio koronu, pa otišao u kafanu! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

PAPARACO

BIVŠI SPORTISTA USLIKAN NADOMAK AVALE: Pantela pobedio koronu, pa otišao u kafanu! (FOTO)

Stars -

Opuštanje Prvu nedelju nakon što je ukinuto vanredno stanje Marko je s porodicom i prijateljima proveo van grada

Marko Pantelić izlečio se od korona virusa, a prve nedelje nakon što je ukinuto vanredno stanje otišao je sa porodicom i prijateljima na ručak van grada.

foto: Ljiljana Stanišić

Nekadašnjeg golgetera Crvene zvezde i reprezentativca Srbije paparaco Kurira uslikao je u jednom restoranu nadomak Avale kako uživa sa bližnjima. Nekadašnji sportista u lokal je stigao oko 14 časova.

foto: Ljiljana Stanišić

Bio je odlično raspoložen i osmeh nije skidao sa lica, iako su ga skoro svi prisutni prepoznali i bacali pogled ka njemu. Marko se najpre pozdravio sa svim ljudima koje poznaje, nakon čega je poručio hranu i piće.

foto: Ljiljana Stanišić

- Baš mi je drago da se Marko izlečio. Odlično izgleda - prokomentarisao je jedan od gostiju restorana. Pantelić se nije obazirao na znatiželjne poglede, nego se trudio da uživa u lepom danu i ručku sa najmilijima. Da mu je bilo lepo govori i to da se čak tri sata zadržao u restoranu.

Podsetimo, nakon što se izborio sa virusom, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije okrenuo se borbi protiv korone. On je donirao krvnu plazmu kako bi doprineo lečenju obolelih od kovida-19. Kao što je najavio, čim je prošlo 15 dana otkako je bio negativan na testu, Pantelić je odradio prvu jednočasovnu turu doniranja plazme.

foto: Ljiljana Stanišić

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja