OPTUŽILA GA DA JOJ JE PRENEO POLNU BOLEST! Pa htela i da prikrije trudnoću?! Miksi je sa Ivanom prošla kroz PRAVU DRAMU!
Foto: Happy screenshot

turbulentno

OPTUŽILA GA DA JOJ JE PRENEO POLNU BOLEST! Pa htela i da prikrije trudnoću?! Miksi je sa Ivanom prošla kroz PRAVU DRAMU!

Rijaliti -

Roditelji prve rijaliti bebe,Miljana Kulić i Ivan Marinković, prošli su kroz pravu dramu jer se nijedno od njih nije nadalo da će im se mali Željko uopšte i dogoditi. Oni su tada, inače, boravili u vili "Parova" koja je temperamentnoj Nišlijki brzo organizovala analize. Kada je saznala da je test pozitivan, tada je krenuo opšti haos.

foto: Happy screenshot

"Test je pokazao dve crte, totalno sam van sebe. Srce mi lupa, ne mogu da pričam, niti mogu da idem u program, moram da izađem napolje..." pričala je ona tada, ističući da želi sve da prikrije, posebno od svojih rodtelja Marije i Siniše: "Molim vas nemojte da govorite mojim roditeljima", rekla je ona, misleći da su kamere isključene.

Sa druge strane, Ivan joj je spominjao abortus iako je, kako je otkrila - pet puta je s*ršio u nju, pa je zato imala želju da dozna šta on u stvari misli o svemu.

"Naravno da želim dete. Želeo bih samo da ona prestane da se ponaša kao klinka. Od sada sve što želiš da me pitaš, pitaj mene, a ne prvo sve ostale… Miljana će imati svu moju podršku", rekao je on tada, kojeg je Miljana u jednom trenutku optuživala i da joj je preneo polnu bolest.

foto: Happy screenshot

Marinković je to brzo demantovao.

"Ona laže, maže i izmišlja. Nikakvu bolest nemam, zdrav sam, redovno se kontrolišem kod lekara", rekao je on.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track