ESTRADA REŠILA DA POSLUŠA SAVETE LEKARA: Mi volimo Srbiju, letovaćemo u našoj zemlji!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Anketa

ESTRADA REŠILA DA POSLUŠA SAVETE LEKARA: Mi volimo Srbiju, letovaćemo u našoj zemlji!

Stars -

Zbog pandemije koronavirusa još je upitno gde ćemo i kada moći da letujemo. Mnogi su već i odustali od odlaska na more, pa će slobodne dane provesti u Srbiji. I većina estradnih ličnosti koje smo anketirali ne planira da putuje na egzotične destinacije ove godine, nego će poslušati savet lekara i ostaće u domovini.

foto: Tamara Trajković

- Nadam se da ću moći da otputujem negde jer uživam u tome. Mada, i ako se to ne desi u skorije vreme, zbog izvesnih sigurnosnih mera, radujem se uživanju u našem turizmu, znam koliko lepih mesta imamo, a nažalost nikad ih ne bih posetila da je situacija normalna, pa eto prilike - kaže Anastasija Ražnatović, dok Aleksandra Prijović kaže da ima dosta nastupa, pa će prvo to imati u vidu kad bude planirala odmor:

foto: ATA Images

- Ne znam još gde bih, ali ću odlučiti kada budem videla kakva će biti situacija. U Srbiji ima toliko divnih mesta... Vidim da su sada aktuelne planine leti, pa zašto da ne, Tara, Zlatibor... Ima i lepih etno-sela.

Aleksandra Mladenović Letovaću na Zlatiboru

foto: Printscreen/Instagram

- Zdravlje je na prvom mestu, i ako se granice ne otvore, ništa strašno da ove godine ne odemo na more. Srbija je prelepa i ima gde da se ode, a mislim da će izbor pasti na Zlatibor, izdvojiću koji dan.

Goca Božinovska Crna Gora ili dvorište

foto: Marina Lopičić

- Ako se otvore granice, ići ću u Crnu Goru ili u Hrvatsku. Nisam upućena u to gde bi se u Srbiji moglo letovati, vidim da je popularno Srebrno jezero. Ako ne budemo mogli nikuda, ja ću u svom dvorištu letovati (smeh).

Nada Topčagić Tara i Stari Banovci

foto: Damir Dervišagić

- Ako ne budemo mogli da odemo u našu kuću na Crnogorskom primorju, onda ćemo u vikendicu u Starim Banovcima i na Taru. I svima preporučujem da dođu na Taru, ili Bajinu Baštu, jezero Perućac. Tamo je raj na zemlji.

Jelena Kostov Odmor u Dimitrovgradu

foto: Instagram

- Planirala sam letovanje, ali sada mi ne pada na pamet da idem jer ne želim ni sebe, a ni svoje najbliže da dovodim u opasnost! Otići ćemo na neku planinu, skoro sam bila na Goliji, lepota, čist vazduh... Naravno, ja najviše volim svoj rodni kraj, Dimitrovgrad, i ako ne budem radila celo leto, uglavnom ću biti tamo.

Kija Kockar Leto na Štrandu

foto: Printscreen Novo jutro

- Otkad znam za sebe, posećujem Štrand u Novom Sadu. Obožavam ga, plaža je čista, peskovita, zanimacija ima i za mlade, starije, za porodice. To je mesto za koje me vezuju najlepša sećanja i nema leta da bar jednom ne odem. Samo se čuvajte brzog Dunava, iako postoji spasioci, za svaki slučaj.

Boban Rajović Posetiću Kladovo

foto: Damir Dervišagić

- Navikao sam da ne idem na odmor. Previše posla, troje dece, svi su na različitim stranama sveta i nije lako da se organizujemo. Zato mnogo više cenim svaki momenat kad se okupimo. Srbija ima vanserijski lepih mesta. Vapimo za raznim destinacijama, a pet odsto svoje zemlje ljudi nisu videli. Volim Dunav i nešto me mami put ka Kladovu, otići ćemo bar na nekoliko dana.

Ivan Ercegovčević/ foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track