Najnovije vesti

SAD JE KOD MENE SAMO CUCLA! Sandra strahuje za život sina: A šok detalje porodične drame planira da obelodani OVDE!
Foto: Damir Dervišagić

potresna ispovest

SAD JE KOD MENE SAMO CUCLA! Sandra strahuje za život sina: A šok detalje porodične drame planira da obelodani OVDE!

Stars

Sandra Obradović i osam dana nakon porodične drame ne prestaje da se bori na sve načine kako bi povratila naslednika. Pre dva dana otišla je u policijsku stanicu i prijavila bivšeg partnera za otmicu, a onda je zajedno s njima otišla na njegova vrata po sina. Kako se dalje navodi dete, pak, nije uzela, a nije joj bilo ni dozvoljeno ni da ga vidi.

Plač koji je dolazio iz stana razarao joj je dušu.

"Moja beba je plakala neprestano. Fali mu majka, kao što i meni fali on. Mi smo jedna duša, a dva tela. Nismo se razdvojili od kada se rodio, a sada mi je od njega ostala samo cucla koju nosim sa sobom neprestano", počela je Sandra svoju ispovest kroz suze.

Kako kaže, osim bola i patnje što nije sa sinom, ona ima još jedan, veći problem - strah za život njenog sina Andreja.

"V. je kriminalac koji nosi pancir, vozi blindiran automobil i ima privatno obezbeđenje. Čeka ga pet i po godina robije zbog kriminalnih radnji", tvrdi Obradovićeva i dodaje: "Strahujem za sinovljev život. Bojim se! Moj sin se od rođenja nije odvojio od mene, a sada je bez majke i majčine zaštite već osam dana."

Kako dalje kaže, ona sumnja da joj je bivši partner smestio čitavu aferu kako bi dobio starateljstvo nad njihovim zajedničkim detetom, ali da motiv nije dete, već izbegavanje zatvorske kazne.

"Njega čeka robija. Možda misli da će, ako mene u javnosti predstavi nemoralnom i nepodobnom i sud mu dodeli starateljstvo nad sinom, izbeći zatvorsku kaznu i završiti eventualno s nanogicom", kaže Sandra.

Suđenja se ne plaši i kaže da jedva čeka da iznese svoje dokaze.

"Da sam žrtva psihičkog i fizičkog nasilja već dve godine, dokazaću lako. Prvo imam svedoke pred kojima me je tukao, drugo imam medicinsku dokumentaciju, a posedujem i poruke koje je moj bivši slao svojim prijateljima, a u kojima im se hvalio kako me je pretukao. Sad čekam trenutak kada ću sve pokazati. Na sudu, razume se", zaključila je Obradović.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...