ANA NIKOLIĆ KAO ADEL: Srpska i britanska pevačica smršale po 50 kilograma
Foto: ATA Images

transfromacija

ANA NIKOLIĆ KAO ADEL: Srpska i britanska pevačica smršale po 50 kilograma

Stars -

Ana Nikolić i svetska zvezda Adel smršale su u isto vreme i obe izgubile čak po 50 kilograma.

foto: Printscreen/Instagram

Nikolićéva je nakon porođaja pre dve godine počela da kuburi sa kilažom, a istu muku godinama je mučila i njena strana koleginica. Adel je ovog puta, baš kao i Ana, odlučila da drži strogu dijetu i počne da vežba kako bi konačno postala vitka. Ipak, jedina razlika između njih dve je ta što Adel nije imala problem da se pojavi pred publikom onakva kakva jeste - kao bucmasta lepotica anđeoskog glasa, dok je Nikolićeva čekala da smrša da bi se vratila na muzičku scenu.

foto: Marina Lopičić, Instagram

Ana se, takođe, posvetila intenzivnom vežbanju, a danas je mnogi čak i kritikuju da je preterala s mršavljanjem. Dok su mediji brujali o tome da je operisala želudac kako bi izgubila višak kilograma, britanska pevačica je preduzela potpuno prirodne mere koje su dale odličan efekat. Ona se nedavno pohvalila na Instagramu rezultatima dijete, pa je fanove ostavila u čudu novim izgledom. Ona neprestano vežba, a izabrala je pilates i treninge tri puta nedeljno.

foto: Printscreen/Instagram

Međutim, Nikolićeva je otišla korak dalje, pa je treninge povećala i u kućnim uslovima. Skoro svakodnevno Ana vežba na traci za trčanje, ali posećuje i teretanu.

foto: Printscreen/Instagram

Ono što im je svakako bilo zajedničko tokom gojaznosti jeste i stajling. Obe pevačice nosile su dugačke široke haljine do poda i stavljale traku za kosu. I dok je Ana čekala da vrati staru kilažu da bi ponovo zapevala, strani mediji navode da je Adel podstaklo da mršavi to što se razvela od Sajmona Koneckog, s kojim ima sina. Takođe, i Ana je svoju dijetu započela nakon rastanka od supruga Stefana Đurića Raste.

Kurir.rs/ N. Mijušković/ Foto: Printscreen/Ami G

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja