Najnovije vesti

MARINKOVIĆ REŠIO DA SE BORI ZA STARATELJSTVO NAD MALIM ŽELJKOM? Miksi će odlepiti, spema se i DNK test?!
Foto: Marina Lopičić, ATA images

napeto

MARINKOVIĆ REŠIO DA SE BORI ZA STARATELJSTVO NAD MALIM ŽELJKOM? Miksi će odlepiti, spema se i DNK test?!

Stars

Ivan Marinković navodno je spreman na DNK test kako bi dokazao očinstvo, a i tražio starateljstvo nad malim Željkom Kulićem, prenose domaći mediji. Bivši suprug pevačice Goce Tržan, koji već pola decenije boravi u "Parovima" doneo je odluku da "zapuca" ka Nišu i to, navodno, po svog sina kojeg je dobio sa Miljanom Kulić, koja živi u ovom gradu. 

"U nekoliko telefonskih razgovora mi je naglasio da uvek pratim šta Miljana radi, gde ide i kako se ophodi prema detetu. Brine iako mu Miljana nije dozvolila da prizna dete. Zna da je njegov, još kada ga je pre četiri meseca video u bolnici, šokirao se koliko liči na njega kad je bio mali. Rekao mi je da će, kada izađe iz rijalitija, ići pravo u Niš da razgovara sa Miljanom oko priznavanja očinstva. Želi da viđa dete i da ga uzima kod sebe, što sada nije moguće", ispričao je domaćim medijima izvestan drug ovog rijaliti igrača koji je sa njim u kontaktu, te otkrio njegove namere.

"Ako Miljana bude pravila problem, a sigurno hoće, Ivan planira da uradi DNK test kako bi uzeo dete. Ma spreman je da traži i starateljstvo nad malim, pogotovo kada bude saznao da se Kulići stalno svađaju i tuku, zbog čega je i policija reagovala nekoliko puta", zaključio je on. 

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, M.G/Star/Foto: Marina Lopičić, ATA Images

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...