Najnovije vesti

MIKSI, MIKI, LEPI MIĆA I ZORICA MARKOVIĆ SPREMAJU SE ZA ZADRUGU 4? A za njega ovo će biti poslednji put u RIJALITI KUĆI!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Rijaliti rekorderi ništa ne prepuštaju slučaju

MIKSI, MIKI, LEPI MIĆA I ZORICA MARKOVIĆ SPREMAJU SE ZA ZADRUGU 4? A za njega ovo će biti poslednji put u RIJALITI KUĆI!

Rijaliti

Apsolutni su rekorderi po vremenu koje su proveli u rijalitijima - Miljana Kulić, Lepi Mića, Zorica Marković i Miki Đuričić već uveliko se pripremaju za "Zadrugu 4". Kako se navodi, Miksi i Miki već su potpisali svoje ugovore, dok su Mića i Zorica upravo u pregovorima. 

Miljana je od poslednjih pet godina samo šest meseci bila "na slobodi".

"Imam rijaliti karijeru od koje dobro zarađujem. To doživljavam kao posao, od kog sam napravila kuću i od kog ću da kupim stan za sina Željka, a zatim i da pokrenem biznis. Gde bih drugo zaradila toliki novac?!" priča Nišlijka koja je pre pet godina ušla u "Maldive", a odmah potom u "Parove" i više maltene nije izlazila iz rijalitija.

Bila je u još jednoj sezoni "Maldiva" i u još tri sezone "Parova"! Pred kamerama je i zatrudnela je sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem, pa se preselila u prvu "Zadrugu", koja je počela da se emituje u septembru 2017. godine. Učestvovala je i u drugoj i u trećoj, trenutno aktuelnoj sezoni rijalitija, a u obema je diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja.

Posle Miljane, rekorderi u rijaliti karijerama svakako su Lepi Mića i Zorica Marković.

Lepi Mića je učestvovao u petoj, šestoj i sedmoj sezoni "Farme", koje su emitovane 2013, 2015. i 2016. godine, kao i u tri "Zadruge" i do sada je u rijalitijima proveo 37,5 meseci. Zbog toga ga cimeri često provociraju da će i smrt dočekati u rijalitiju.

"Pre ćete vi da umrete pred kamerama nego ja! Ne brinite za mene. Odlično se držim! Smeta vam što jedini govorim svakome istinu u oči", odbrusio im je on jednom prilikom. 

foto: Damir Dervišagić

Njegova koleginica Zorica Marković postala je rijaliti igrač pre 12 godina u "VIP Velikom bratu". Zanat je iskalila na "Farmi 4", ali i u još tri naredne sezone, a zatim je prešla u "Zadrugu", gde se takmičila u svakoj sezoni. Pred kamerama je živela 35,5 meseci, a od 6. septembra ćemo je najverovatnije ponovo gledati u Šimanovcima.

foto: Ana Paunković

Miki Đuričić je čak 29 meseci života poklonio rijalitiju, a već je potpisao ugovor za "Zadrugu 4". Fanovi su pčelara iz Kupinova upoznali pre 14 godina u "Velikom bratu". Učestvovao je u još dve sezone 2007. i 2009, potom se 2013. našao na "Farmi".

Pre pet godina se okušao u "Maldivima" i "Parovima", a zatim i u prve dve sezone "Zadruge", dok je ovu preskočio zbog kućnog pritvora jer je pred kamerama pretukao bivše devojke Nadeždu Biljić i Suzanu Perović. Posle svakog rijalitija govorio je da se više nikad neće takmičiti, ali je svoju reč stalno gazio.

"Ulazim u 'Zadrugu 4'. To će biti moje poslednje učešće u rijalitiju, posle idem u penziju i posvećujem se budućoj supruzi i ćerki, koja nam stiže u avgustu", ponovo je najavio Miki kraj svoje bogate rijaliti karijere.

foto: Damir Dervišagić

Dug staž u rijalitiju imaju i Bane Čolak, Bora Santana i Mina Vrbaški. Di-džej iz Užica je dve i po godine proveo u "Parovima" i "Zadruzi", a njegov prijatelj Bora tri meseca manje. Mina se u "Imaginarijumu" pojavila sa 17 godina, a u rijalitiju je proslavila punoletstvo i do sada se ukupno zadržala pune dve godine.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...