Najnovije vesti

NAJBOGATIJI KLINJA '90. NIŠTA NIJE PREĆUTAO: Pikanterije iz Mandinog, Šijanovog i Ćentinog života! Tek o Džeju šta KAŽE!
Foto: Damir Dervišagić

otkrio

NAJBOGATIJI KLINJA '90. NIŠTA NIJE PREĆUTAO: Pikanterije iz Mandinog, Šijanovog i Ćentinog života! Tek o Džeju šta KAŽE!

Stars

Sin pokojnog Milenka Mandića Mande, Aleksandar, imao je krajnje neobično ali izuzteno uzbudljivo detinjstvo. Sećanja na određene trenutke suprugu Marine Kotevski i danas nisu izbledela, posebno zato što u svojoj porodičnoj arhivi ima mnoštvo fotografija i video-snimaka iz tog perioda, za koje je zaslužan upravo pokojni Manda. 

"Moj otac je imao svog privatnog fotografa koji je išao sa njim 24 sata, slikao... Kao da je slutio! Svaki put se slikalo, snimalo... To je sve dokumentovano", počeo je on svoju priču.

"Kažeš, na primer: 'Vozio si kola sa šest godina, kao najmlađi vozač u Jugoslaviji, dobio besplatnu obuku u to doba', oni se gurkaju, kažu - nemoguće! Davao mi je, posle se i on opustio... Davao mi je svuda da vozim. To nije baš normalno, to je krivično delo", prisećao se dalje on, prenose domaći mediji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AcaMandic (@alka_manda12) on

Posebne emocije vežu ga za pokojnog Zorana Šijana, kom se divio.

"Šijan je bio onakav kakav je bio, dečko pravi dasa, atleta, gospodin, lep ko lutka.. Kad u 'Interkontinental' dođemo zadnjih godina, on je vozio nekog poršea, ne znam ni koji je model bio, imao je 'Šijan' tablice. Baci mi ključeve i kaže: 'Vozi', uvek mi je dao i pare... Voleo me je, uvek sam bio kratko ošišan, nosio sam pejdžer i par hiljada maraka sa sobom, ponašao se kao mali čovek. Vežu me lepe uspomene za njega jer je bio lepota za videti, a i šmeker dečko", kaže Aleksandar i dodaje:

"Imam par slika s Ćentom isto, sa oružjem isto. On me je voleo... Pio je mleko, posle treninga naruči čašu mleka, popije... Mislim da alkohol nije ni pio."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AcaMandic (@alka_manda12) on

"Džej je legenda, kralj, jedan gospodin! Da je čuvao pare, imao bi 200 miliona, 300 miliona... To je mangup, to je kavaljer! Pa on je 20, 30 ljudi vodio u Splendid na more, to košta po 20, 30 hiljada evra. Kome Džej nije dao pare, kome nije pomogao?! Najlakše je Džeja sada napasti, kao pije, ovo ono...", pričao je zatim on. 

"Ja sam prošao i onu 'Dabogda imao, pa nemao' kletvu i najgore je kada ti nekom moraš da se obraćaš, pored računa od 30, 40 hiljada maraka u buticima za stvari markirane i izlaske u grad od po 2, 3 hiljade evra, nije ni bitno... Da ja sad dođem nekom da tražim, ali... To je život!" zaključio je najbogatiji "klinac" devedesetih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AcaMandic (@alka_manda12) on

Kurir.rs, M.G/Mondo/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...