AJFONKA PODVODILA LUNU, A EVRIĆE STAVILA U SVOJ DŽEP? Ima da zaradim na njoj, neću ni da TREPNEM! Ovako ju je NASAMARILA
Foto: Printscreen, ATA Images

ŠOK PRIČA

AJFONKA PODVODILA LUNU, A EVRIĆE STAVILA U SVOJ DŽEP? Ima da zaradim na njoj, neću ni da TREPNEM! Ovako ju je NASAMARILA

Stars -

Luna Đogani navodno je bila je žrtva starlete Tijane Ajfon, koja ju je jednom prodala bogatom biznismenu i navodno bez njenog znanja uzela novac za ono što je ona imala sa njim.

Otkako je pre nekoliko dana Tijana uhapšena u Bosni sa 23 kriminalca i devet devojaka, među kojima su bile i maloletnice, a koje je odvela na privatnu žurku kako bi uz drogu imale s*ks sa klijentima, klupko je počelo da se odmotava.

Ajfonka je, kako kaže izvor "Rijalitija" devojka koja je takode bila Ajfonkina žrtva, predložila blogerki da je upozna sa bogatim biznismenom kome se navodno Luna mnogo svidela. Sve se odvijalo u vreme kada je Marko Miljković već bio u "Zadruzi", a Luna ostala sama, praznog džepa, razočarana u ljubav i ljude.

foto: Damir Dervišagić

"Luna je poklekla, videla je raskoš kod Tijane, a nije imala pojma šta joj se sprema. 'Glupača, ima da zaradim pare na njoj, a neću ni da trepnem. Ona misli da neko želi da je sluša, a nije svesna da matorci hoće samo daje k*esnu. Ima da uzmem 1.000 evra za nju, a ona neće ništa da dobije jer je nasledila inteligenciju na tatu Gagija', rekla je Tijana kada je videla da Luna grize mamac i da je spremna da zaigra njenu igru. Odvela ju je u izlazak s njom, a unapred je dogovorila dolazak s jednim biznismenom. Njemu je rekla da ce Luna biti tu I da spremi dobru lovu jer samo tako može da se druži sa njom. Taj galantni gospodin nije oklevao. Ajfonka je stavila 1.000 evra u džep, obećavši mu Lunu Đogani", nastavlja izvor.

"Naivna Luna je igrala kako Tijana svira. Ona joj je rekla da razmeni kontakt satim biznismenom, koji ée joj pomoći oko novog spota, pesme i marketinga. Luna se vidala s njim nekoliko dana, ali on nije spominjao ni pomoć ni ništa slično. Kada je uzela lepe pare, Tijanaje šutnula Lunu kao poslednju krpu. Blokirala ju je na svim aplikacijama kako ne bi morala da joj objašnjava ništa. 'Glupača je mislila da mene ona zanima kao drugarica. Balava Đogajka nema pojma da sam na njoj zaradila evriće. Đavo nek' je nosi od mene daleko", rekla je Tijana nakon štoje nasamarila Lunu", završava izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Rijaliti, Foto: ATA Images

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja