CECA I ANASTASIJA KAO NA MODNOJ PISTI: Baka i tetka po tri stajlinga za slavlje! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Modni hit

CECA I ANASTASIJA KAO NA MODNOJ PISTI: Baka i tetka po tri stajlinga za slavlje! (FOTO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović vodila je računa o svakom detalju kada je dolazak njenog prvog unučeta Željka Ražnatovića na svet u pitanju, pa je tako obratila pažnju i na svoj stajling.

foto: Nemanja Nikolić

Balkanska zvezda je u toku dana promenila čak tri odevne kombinacije. U sredu, 3. juna, kada se njena snajka Bogdana Ražnatović porodila, Ceca je u privatno porodilište došla u plavoj trodelnoj trenerci, u kojoj je bila dok nije počela proslava za zvanice u njenoj vili.

foto: Damir Dervišagić

U večernjim satima, ona je prijatelje dočekala u bledolila odelu dizajnerke Biljane Tipsarević, da bi se tokom noći presvukla u kežual kombinaciju. Obukla je farmerice i belu treger majicu i obula je patike. Toliko je igrala da je bilo jasno da joj je u toj kombinaciji bilo najudobnije.

foto: Damir Dervišagić

I njena ćerka Anastasija nije zaostajala za majkom kada je stajling u pitanju. Ponosna tetka se takođe tri puta presvlačila. U bolnicu je došla u crnim farmericama i bež bluzi, dok je tokom dana nosila trenerku. Uveče se doterala, pa je obukla svečani komplet - pink uska bluza i šarenu suknju.

foto: Damir Dervišagić

I druge dve tetke, sestre Rodić, Bojana i Nataša su se potrudile da budu upečatljive u odabiru svojih odevnih kombinacija za ovaj poseban dan. Bojana je najpre ponela komplet isti kao što je nosila i Ceca, samo u roze boji kada je došla u bolnicu, dok je za proslavu u domu Ražnatovića bila u maloj crnoj uskoj haljini, koja je istakla njeno zgodno telo. Majka Danijela je za proslavu odabrala crveno odelo, dok je Nataša nosila haljinu. Preko dana su obe bile u pantalonama.

foto: Damir Dervišagić

- Danas je važan dan, moramo lepo da izgledamo - rekla je Danijela kratko pre nego što je ušla u bolnicu.

foto: Tamara Trajković
foto: Luka Stojanovic Espreso.co.rs

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track