ABRONOŠA USRED SREDE: Lutkica spavala i s tatom i sa sinom, Snajka pevala bivšoj svog muža!

Usred srede

ABRONOŠA USRED SREDE: Lutkica spavala i s tatom i sa sinom, Snajka pevala bivšoj svog muža!

Stars -

Ćao, šećerlemice moje drage. Vratio se život u normalu, vratilo se koliko-toliko lepo vreme, pa sam i ja živnula. Krenem za vikend da se nađem s jednom ptičicom, ispraznio mi se štek pa mi fale nove priče. Stignem ranije u kafanu, izaberem jedan fin sto, onako, na propisnoj udaljenosti od ostalih gostiju, ne zbog korone, nego da nas ne čuju šta pričamo. Kad, ne lezi vraže, jedan stariji gospodin u pratnji jednog mlađeg takođe gospodina smestiše se pored mene i, umesto aperitivom, poslužiše me sočnim tračem.

Zahvaljujući njima, imam prvu priču iz prve ruke. Ispostavilo se da su to tata i sin došli na ručak, pa su se sladili ne samo leskovačkim ćevapčićima već i evociranjem uspomena na vreme provedeno s glavnom akterkom ovog pasusa. Evo, zvaću je Lutkica. Priznajem, prepisala sam od njih dvojice jer su joj taj nadimak sami smislili. Inventivno, nema šta. Elem, tata je, kako sam skapirala, vlasnik jedne privatne firme, a sin je naslednik. Izgleda nasleđuje ne samo posao već i devojčice koje tata prvo proba. Fuj. Al' moram dalje. Lutkica je pevačica, mlada, lepa, atraktivna, ima sve samo nema mozga očigledno. A delovala mi je na ekranu da ga ima. Ala sam naivna. Dalje, ima ona i para, ali što radi ovakve stvari, još nisam shvatila. Tata ju je upoznao prvi i bio je zadovoljan kako je proteklo druženje s tri decenije mlađom, pa ju je preporučio sinu, koji tek peče sve tatine zanate. Kako sam između redova njihovog smejanja shvatila, Lutkica je skapirala čiji je sin taj mladi pastuv kad ju je startovao, ali joj to uopšte nije smetalo. Nisam pametna ko je luđi, ona ili ova dvojica koji imaju iste seksualne fetiše.

Dok sam se ja tako iščuđavala, stiže i moja ptičica. Žuri, kaže, nema mnogo vremena, ali taman toliko da mi znanje obogati za sledeću gadost. Mislim, to i nije toliko strašno koliko je meni nezamislivo. Ali idemo redom. Junakinja ovog drugog pasusa takođe je pevačica. A pevačice su vam danas kao doktori. Dok ovi drugi ne biraju koga leče, jer su im svi ljudi jednako važni, ovi prvi ne biraju od koga uzimaju kintu za tezgu. Naime, Snajka je, tako ću je zvati jer se udala pre šest meseci, prihvatila da peva na jednoj proslavi kod bivše kombinacije svog muža. Što je ova izabrala baš nju u moru pevaljki, boga pitaj, ali se ludo provodila uz hitove koje je Snajka ređala i gutala knedlu. Ali sama je birala. I da, muža nije povela na tezgu.

Eto toliko za danas, dragi moji. Do sledeće srede ostajte mi zdravo i srećno!

Kurir.rs/ foto: Ilustracija

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track