DRAMA ANGELINE U POTOPLJENOM AUTU! Pogledajte kroz kakav HOROR tokom NEVREMENA u Beogradu (VIDEO)
Foto: Printscreen

Nije paničila

DRAMA ANGELINE U POTOPLJENOM AUTU! Pogledajte kroz kakav HOROR tokom NEVREMENA u Beogradu (VIDEO)

Stars -

Pevačica Anđela Vujović, poznatija pod nadimkom Angelina, zaglavila se kod Autokomande u bujici vode, koja je nastala zbog kiše koja je u Beogradu padala tokom čitavog popodneva. Kako je rekla, preživela je dramu koja će joj ostati urezana u sećanju.

"Sa Banjice sam krenula sa drugaricom ka studiju koji je na Voždovcu i kada smo ušle u kola uopšte nije padala kiša tim intenzitetom. U jednom trenutku je toliko počela da pada i da duva vetar da ništa nisam videla ispred sebe. Stale smo sa „sva četiri“ sa strane, i kada se malo smirilo krenule smo i došle do kružnog toka Autokomanda i tu se potpuno zaglavile - počela je priču Angelina.

foto: Printscreen

- Voda je počela da ulazi u auto, videla sam kako nastaje potpuni kolaps. Izbacivale smo vodu iz kola, ali bezuspešno. Nisam paničila, ali mi nije bilo svejedno. Sačekale smo par minuta, da se smiri sve, i onda smo krenule. U crvenim kolima, koja sam slikala, bile su dve sestre i kuče i ta devojka mi se javila da mi kaže da su dobro, ali da je auto potpuno uništen - izjavila je pevačica.

- Nemam gde da idem, potonuli smo - govorila je, podsetimo, Angelina u snimku o kom se naširoko priča.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja