IMALA JE 71 KG, A SADA SE ISTOPILA! Milica Todorović pokazala ravan go stomak, Petru Strugaru će baš biti krivo
Foto: ATA Images

Dovela se u red

IMALA JE 71 KG, A SADA SE ISTOPILA! Milica Todorović pokazala ravan go stomak, Petru Strugaru će baš biti krivo

Stars -

Pevačica Milica Todorović otkrila je da je imala problem sa viškom kilograma, te da je u najtežem periodu života imala 71 kilogram.

Pre godinu dana je rešila da vrati staru liniju zbog zdravlja, i to režimom ishrane u kojem nema gladovanja.

Todorovićeva otkrila je da je imala problem sa viškom kilograma, te da je u najtežem periodu života imala 71 kilogram. Pre godinu dana je rešila da vrati staru liniju zbog zdravlja, i to režimom ishrane u kojem nema gladovanja.

"Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi smetalo", započela je pevačica, pa nastavila:

"Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom preženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti", rekla je Milica Todorović, i otkrila kako je smršala.

"Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani", rekla je Todorovićeva i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala.

foto: Instagram screenshot

kurir.rs/hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track