MUŽ TANJE SAVIĆ SE OGLASIO IZ AUSTRALIJE: Otkrio da li će da vrati DECU u Srbiju i u kakvim je ODNOSIMA sa suprugom
Foto: Damir Dervišagić

iskreno

MUŽ TANJE SAVIĆ SE OGLASIO IZ AUSTRALIJE: Otkrio da li će da vrati DECU u Srbiju i u kakvim je ODNOSIMA sa suprugom

Stars -

Privatni život Tanje Savić mesecima je jedna od glavnih tema domaćih medija nakon što su u javnost isplivali navodi da je prijavila supruga za odvođenje dece u Australiju bez njenog pristanka.

Tanja Savić je i dalje u Srbiji, dok je suprug sa dvojicom sinova u Australiji, a za sada nema naznaka da će se oni vratiti u Beograd, kao ni da će se Tanja uputiti na drugi kontinent. On se sada oglasio i otkrio sve.

foto: Damir Dervišagić

Nakon brojnih spekulacija oglasio se i njen suprug Dušan Jovančević koji tvrdi da je zbog korona virusa svoje naslednike odveo u svoje rodno mesto u Australiji, kao i da su se tako dogovorili on i Tanja.

"Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se naravno za Beograd kada prođe sve oko Covida19 i sve se vrati u normalu. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze" rekao je Dušan za "IDJTV".

foto: ATA Images

On je istakao da su on i pevačica u dobrim odnosima i tvrdi da se ona redovno čuje sa njim i sa decom.

"Mi smo jako zaljubljeni jedno u drugo i dan danas. Ja moju suprugu volim isto kao prvog dana! Čujemo se dva puta dnevno. Nezgodno je budući da je vremenska razlika 8 sati unapred. Čuje se sa decom pre spavanja i kada se probude ujutru za školu" ispričao je Dušan i dodao da njemu i deci nedostaje Tanja.

Kurir.rs / IDJTV / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track