PRIVATNE ŠKOLE, RESTORANI I HOTELI: Poznati sa estrade nemaju samo jedan posao, evo čime se SVE BAVE!
Foto: Damir Dervišagić

NISTE ZNALI

PRIVATNE ŠKOLE, RESTORANI I HOTELI: Poznati sa estrade nemaju samo jedan posao, evo čime se SVE BAVE!

Stars -

Estrada svi više pored javnog posla prelazi u preduzetnike. Traže način kako bi zaradili dodatni novac, a širok je spektar zanimanja kojim se bave.

Halid Bešlić je krenuo sa pumpom, hotelima koje sada izdaje uz naknadu. Neda Ukraden, pored velike angažovanosti, otvorila je u Beogradu dečiju igraonicu i kafe poslastičarnicu.

Halid Muslimović se odlučio za hotele i restorane, dok Dino Merlin za drži deo gde su izloženi instrumenti. Hanka Paldum kao dodatni obrt odabrala je buregdžinicu.

foto: Dragan Kadić

Drugi posao vezan za muziku ima i Toni Cetinski. On je otvorio privatnu školu, kroz njegovu školu prolaze brojni profili dece koji ih oduševljavaju. Apartmane na crnogorskom primorju izdaje Šako Polumenta a ujedno poseduje hotele i restorane. I Goran Bregović svoje mnogobrojne nekretnine izdaje.

foto: Nemanja Nikolić

"Zlata Petrović ulaže samo u stanove i živi samo od dobiti od nekretnina. Brena i Boba pored donedavnih deonica u Grandu imaju saradnju sa svetskim firmama i vinariju. Saša Popović pored produkcije ima i bolnicu. Branka Sovrlić sa svojim suprugom Sadikom Pašićem Pajom, nekadašnjim menadžerom, drži razne restorane", kaže izvor.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/K.Đ/Express tabloid, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja