NAJVEĆI IZBOR ŽIVIH OGRADA U URBAN GARDEN-U U OSTRUŽNICI!
Foto: Promo

NAJVEĆI IZBOR ŽIVIH OGRADA U URBAN GARDEN-U U OSTRUŽNICI!

Stars -

Žive ograde predstavljaju fenomenalno rešenje ako želite da ogradite vaš vrt ili izdvojite posebne celine vaše bašte. Osvežavaju ambijent kako izgledom tako i bojama, a najveći izbor najkvalitetnijih sadnica i špalira pronaći ćete na samo 15 minuta vožnje od grada, u vrtnom centru Urban Garden u Ostružnici!

foto: Promo

Žive ograde mogu biti zimzelene, četinarske ili listopadne, a na vama je da izaberete onu koja bi najviše odgovarala vašem prostoru. U Srbiji su, generalno, najzastupljenije tuje koje čine izutetno lepu živu ogradu, savršeno izdvajajući vrt ili dvorište pružajući im intimniju atmosferu. Dugogodišnje iskustvo u gajenju i negovanju živih ograda pokazalo je da su zimzelene žive ograde najlepše kako po izgledu samih vrsta, a sa druge strane i najpraktičnije jer su otpornije na vremenske uslove i „čuvaju“ nas tokom svih 12 meseci u godini. Za osunčane delove dovrišta ili vrta iz Urban Garden-a preporučuju fotinije koje vole sunce, a njihova jarkocrvena boja lista uneće još još više živosti i šarenolikosti u vaš vrt. Za mesta pod delimičnom senkom pravi izbor predstavlja lovor višnja. Laka je za održavanje i raste veoma brzo, čak i po metar godišnje što je idealno za što brže frmiranje bujne žive ograde. Listopadne žive ograde i dalje su u modi a najpoznatija vrsta koju takođe možete pronaći u Urban Garden-u je Ligustrum. Kad god čujemo reč živa ograda asocijacija je upravo ova biljka. Najrasprostranjenija je i poznata po svojoj bujnosti i kvalitetu.

foto: Promo

Specijalnu ponudu Urban Garden-a čine fotinije na špaliru i one su najpopularnije u HoReCa sektoru i idealne su za sve koje već žele formiranu živu ogradu kako bi baštu svog kafića ili restorana odvojili od ulice i time doprineli prijatnijoj atmosferi za sve goste.

foto: Promo

U Urban Garden-u pronaći ćete svu prateću opremu za održavanje, negovanje, zaštitu i prihranu vaših biljaka, a korisne savete da vaše biljke ostanu zdrave i bujne dobićete od doktora za biljke koji se nesebično stara o svim biljkama u vrtnom centru u Ostružnici.

foto: Promo

Kako bi razbili monotoniju u vašem dvorištu, vrtu, radnom ili životnom prostoru i uneli neke nove nadahnjujuće boje, zavirite u široku ponudu sezonskog cveća kojom vrtni centar Urban Garden raspolaže. A za upotpunjen sklad pred vama će se naći veliki izbor dekoratvnih saksija najfinije i najkvalitetnije izrade, od različitih materijala, čime će vaš prostor dobiti neku novu, posebnu dimenziju.

foto: Promo

Uživajte u svakom sunčanom danu i dopustite da ovaj dar prirode, kao što su biljke unesu novi sjaj u vaš životni i radni prostor!

foto: Promo
foto: Promo

Vaše omiljeno bilje možete kupiti u samom vrtnom centru, na adresi Savska 2J, Ostružnica, Beograd ili preko web shop-a Urban Garden-a. A za dodatne informacije, novosti, akcije, popuste i neizostavni giveaway zapratite Instagram profil @_urban_garden!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track