priznao

JANJUŠA OVO DO SAD NIKO NIJE PITAO! Otkrio najveću tajnu odnosa sa Majom, a zbog OVOGA mu je najžalije! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani tokom "Igre istine" pitala je Janjuša ono što niko do sada nije - da li je sve što se odvilo s Majom Marinković ljubav ili strast. On je na nekoliko trenutaka zastao pa ramislio, a onda i otvorio dušu, pa se na kraju posvađao sa Ivom Grgurić za koju tvrdi da "Maji samo puni glavu, a trebalo bi da gleda svoja posla".

"Da li je sa Majom više ljubav ili je više strast?" pitala je Luna Janjuša.

"Pa, je*em mu mater... Strast..." odgovorio joj je on, pa "navalio" na Grgurićevu: "Iva, nemoj meni te priče, gledaj svoja posla. Ivo, malopre si dobacivala isto... Ti si joj govorila kad nisi trebala da joj govoriš."

"Ja joj govorim da bude uz tebe! Rekla sam joj: 'Ako ti je stalo do Janjuša, da ne iznosiš to za crnim stolom što pričate ispod pokrivača', samo kad bi znao šta ja njoj sve govorim", prokomentarisala je Iva.

"Problem je što je Maja povodljiva i sluša druge. Ja mogu samo da kažem da je Iva u tvoju korist komentarisala", nadovezala se Ermina.

"Ja nemam nikakvo poverenje u nju. Sad je gotovo. Koga boli k*rac za nju? Samo mi je žao svojih reakcija", rekao je Janjuš.

foto: Printscreen

"Ja sam njoj rekla da nikad nije trebala ovako duboko da ulazi u nešto s njim. Ja sam joj to govorila u četiri oka. Kad je već ušla, niti sam joj govorila da kaže, niti sam ja govorila da nešto prizna. Ja sam uvek bila uz nju, šta god da je priznala. Ovo što oni rade, ja ne podržavam. Ja sam njoj drugarica i šta god ona odlučila, mene to ne remeti. Ako ona hoće u crno blato, idemo, jer sam ja njena drugarica. Njene emocije su prevladale, njeno srce je prevladalo... Ja sam uz nju", nastavila je Iva.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track