ne skida osmeh sa lica

DARKO LAZIĆ SA KRŠTENJA SINA! Progovorio o poklonu, Ljubi Aličiću, a evo kad će slaviti SA ĆERKOM LORENOM! (KURIR TV)

Stars -

Pevač Darko Lazić organizovao je veliko slavlje povodom rođendana i krštenja sina Alekseja u jednom luskuznom hotelu u Rumi. On se svojski potrudio da sve bude savršeno, a kako je istakao, očekuje da mu se pridruži dosta gostiju.

"Ja se iskreno nadam da će biti puno gostiju, još tek dolaze, tako da - očekujem", počeo je Darko, a zatim i otkrio da će ih sve zabavljati, pored ostalih, i njegova omiljena pevačica Živkica Miletić.

foto: Ana Paunković

"Nisam zvao malo kolega! Zvao sam kolege koje ja zaista poštujem i volim i s kojima se družim. Milica Pavlović je došla prva, oduševila me je, hvala joj, treba da dođe Tanja Savić, Tamara Milutinović, Kaća Grujić, Aca Lukas će doći naravno kasnije (osmeh) Andreana Čekić, kuma, naravno..."

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Inače, Ljuba Aličić pevao je pesme kad se rodio Aleksej, a sada nije tu.

"Ja sa Ljubom nikakav problem nisam imao. Tog čoveka izuzetno poštujem i volim ga kao pevača i kao čoveka i za mene je jedna velika legenda, tako da sa njim - apsolutno nikakvih problema", objasnio je pevač.

O poklonu koji je zasigurno pažljivo probrao za naslednika šaljivo je rekao:

"Zini da ti kažem!" odmah zatim napominjući da njegova ćerka Lorena neće proslavljati ovog dana sa njima, jer njena majka Ana zbog situacije sa koronavirusom ne dozvoljava velika okupljanja.

foto: Ana Paunković

"Dolazi sutra kod nas kući", otkrio je Lazić, koji se raduje i striktno porodičnom slavlju.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs, M.G/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track