Najnovije vesti

SAŠA KOVAČEVIĆ DAO BOGATSTVO ZA NOVI AUTOMOBIL: Vozi PORŠE od 150.000 EVRA! (FOTO)
Foto: Printscreen Ekskluzivno

ima se, mOŽE SE

SAŠA KOVAČEVIĆ DAO BOGATSTVO ZA NOVI AUTOMOBIL: Vozi PORŠE od 150.000 EVRA! (FOTO)

Stars

Saša Kovačević častio se nedavno luksuznim automobilom, za koji je dao čak 150.000 evra!

foto: Dragana Udovičić

Popularni pevač ima dara za biznis, a njegovi nastupi su dobro posećeni, te za njega nije bilo zime ni tokom poslednjih meseci, otkad vlada pandemija koronavirusa. Saša jedan nastup naplati više od deset hiljada evra, a kad se uzme u obzir i da mu drugi poslovi, ugostiteljstvo i njegov muzički studio, donose dodatne prilive novca, ne čudi što se često časti ekskluzivnim i skupocenim stvarima.

foto: ATA images

Tako je bilo i ovog puta. Pop pevača smo uslikali kad je stigao na jedan događaj vozeći četvorotočkaš za kojim su se svi okretali. Zapravo, nismo sigurni da li su se žene okretale za kolima ili za Sašom, koji je jedan od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj javnoj sceni. Inače, u pitanju je "porše panamera", čija je vrednost minimum 150.000 evra, a ukoliko je specijalna edicija, može da košta i do 200.000!

foto: ATA images

Naravno, ovaj automobil ima najbolje performanse, kožna sedišta, a dok se Kovačević uparkiravao, uspeli smo da vidimo i kako izgleda iznutra. Vrata sa unutrašnje strane, kao i sedišta, obložena su kožom u crvenoj boji, a stakla su poluzatamnjena. Kad je pevač izašao iz automobila, svi su gledali u njega - muškarci zbog četvorotočkaša, a žene očito zbog Sašinog atraktivnog izgleda.

foto: ATA images

Poznato je da Saša već godinama intenzivno vežba u teretani, a rezultati su očigledni. Pritom se doterao i obukao crne pantalone, majicu i mokasine u istoj boji. 

Estrada voli skupe igračke Pevači voze "poršee"

foto: Damir Dervišagić

Aca Lukas ljubitelj je skupih automobila, a u svojoj kolekciji takođe ima model auta kao Kovačević. Folker ima "porše kajen" čija je vrednost 90.000 evra. Dara Bubamara ljubitelj je skupih igračaka, a u svom voznom parku ima "porše" za koji je dala 50.000 evra. Radiša Trajković Đani privukao je veliku pažnju kad se nedavno na jednom događaju pojavio u novoj mašini "porše" vrednoj 50.000 evra.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen  

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...