Najnovije vesti

ŽIVETI TAMO JE TEŠKO I SKUPO! MAJI NIKOLIĆ ŽAO ROMANE: Niko ne treba da zaboravi OVO!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

ODBRANILA KOLEGINICU

ŽIVETI TAMO JE TEŠKO I SKUPO! MAJI NIKOLIĆ ŽAO ROMANE: Niko ne treba da zaboravi OVO!

Stars

Hapšenje pevačice Romane Panić postalo je glavna tema, a njena koleginica Maja Nikolić je iznela mišljenje o ovom incidentu.

"Iskreno, u šoku sam što se tiče Romane. Želim samo da kažem da mi je žao što je upala u takvo iskušenje. Ja podržavam moje kolege i koleginice sa estrade. Želim svima da poručim da treba osuditi delo, a nikako osobu koja to radi", poručila je pevačica pred kamerama emisije "Exkluziv".

foto: ATA Images

"To delo nije u redu, u tome se slažemo, ali ne treba zaboraviti da je Romana jedna osoba koja je jako lepo vaspitana. Ja je zaista znam iz najbolje faze, tako da ne mogu da znam šta ju je nateralo na tako nešto. Krivo mi je zbog toga", rekla je Maja, pa dodala:

"To su zaista strašne stvari. Možda nije imala novca. Bilo je perioda kada nisam imala para da priuštim sebi osnovne stvari, ali sam tada pevala četiri-pet dana u nedelji. Trudila sam se da radim više poslova kako bih izdržavala svoje sinove. Međutim, biti u Australiji i živeti tamo je jako teško i skupo, a to znam jer sam živela tamo jače od dve godine, u Sidneju, u Liverpulu."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...