ZLATA OTKRILA SVE O ODNOSU NJENOG SINA SA NATAŠOM! A onda je dala svoj sud o sestrama RODIĆ, evo šta je imala da KAŽE!
Foto: ATA Images, Printscreen

bez dlake na jeziku

ZLATA OTKRILA SVE O ODNOSU NJENOG SINA SA NATAŠOM! A onda je dala svoj sud o sestrama RODIĆ, evo šta je imala da KAŽE!

Stars -

Pevačica Zlata Petrović provela je pandemiju koronavirusa u strogoj izolaciji, zajedno sa svojim sinom Jovanom Pejićem. Ona se u ovom periodu strogo pridržavala pravila i nije se viđala čak ni sa svojim najbližim rođacima i prijateljima.

"Tu sam družim se sa prijateljima, na ručku smo. Počela sam da izlazim, ali sa strogo odabranim društvom. Viđam se sa ljudima za koje sam sigurna da nisu zaraženi i koji su pravili veoma malo kontakata, ne kreću se isto kao i ja" rekla je Zlata i dodala da ni unuka nije viđela dugo zbog pandemije koronavirusa.

"Baš kada je trebalo da se vidimo poslali su ga na rekreativnu, tako da izbegavam i radi detetove i svoje sigurnosti, da se viđamo. Pre nekoliko dana sam bila sa Gocom, kupale smo se na bazenu, baš nam je bilo prijatno" rekla je Zlata, misleći na svoju dobru prijateljicu Gocu Božinovsku.

Zlata je prokomentarisala i sestre Rodić.

"Ja sam upoznala te devojke kod Goce, mi smo se družile tamo. Ja moram da kažem da lepše i normalnije devojke od njih skoro nisam upoznala. Veoma su pristojne, prirodne i lepe" rekla je Zlata misleći na sestre Rodić.

"Deca kao deca, slikali se objavili sliku i odmah priče da su zajedno. Zapravo oni se jako lepo druže, a ja mogu da kažem, blago majci koja je dobije za snahu. Ona je divna, a da li postoji nešto među njima? Ja nemam nikakvu informaciju o tome i pravo da vam kažem, ne mešam se u to" objasnila je Zlata na kraju.

Kurir.rs / Alo / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track