KARIĆ RASKINUO SA IVANOM, A I DALJE NE BRIŠE FOTKE SA NJOM: Na Instagramu sve puca od ljubavi, Šopićka sve SAČUVALA!
Foto: Printscreen

pomirenje na pomolu?

KARIĆ RASKINUO SA IVANOM, A I DALJE NE BRIŠE FOTKE SA NJOM: Na Instagramu sve puca od ljubavi, Šopićka sve SAČUVALA!

Stars -

Stefan Karić i Ivana Šopić su se izjasnili da je kraj njihovoj vezi, a inicijator za to je bio Stefan. Oboje su dali intervjuu na tu temu, a kao što može da se primeti na njihovim Instagram profilima i dalje stoje zajedničke fotografije.

Naime, na zvaničnom Instagram profilu Stefana Karića i dalje stoje zajedničke fotografije sa Ivanom Šopić, kao i na njenom sa Stefanom.

❤️?

Објава коју дели Stefan Karic (@karic_stefan) дана

Na zvaničnom Instagram profilu Ivane Šopić i dalje stoje sve postavljene fotografije sa sada bivšim dečkom Stefanom.

#zadruga3 ❤️ @karic_stefan

Објава коју дели Ivana Sopic (@sopicka_) дана

Podsetimo, njih dvoje su se izjasnili da je definitivno došao kraj njihovoj vezi.

"Jednostavno, neke stvari smo videli kada smo izašli. Neke stvari koje sam saznao neću da pričam, ali video sam da jednostavno nismo jedno za drugo. Dva smo sveta različita. Ne želim da je vređam, neću ništa o njoj ružno reći, iako je ona nešto sinoć pričala kao da neće da bude u vezi sa mojom familijom i prijateljima, već sa mnom" rekao je Stefan za Pink.rs.

Ona se nakon toga oglsila i rekla da joj je žao što su raskinuli.

"Tužna sam, ali više razočarana i besna, besna na sebe što sam uopšte poverovala. On je imao svoj stav, delovao nesalomivo, govorio:"Nikad nemoj da sumnjaš u mene, najjači smo". Priča da me je zavoleo kako dišem je laž - da je tako, prešao bi preko tih nekih gluposti. Retko ko bi se za njega borio kao ja, nije ni svestan šta je izubio. Bila sam spremna da idem protiv svih i protiv svega, ali ne mogu sama. Mislim da se naš raskid u njegovoj kući slavi više od Vidovdana i Đurđevdana" rekla je Ivana za Pink.rs.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track