TAJNE ESTRADE OTKRIVA ABRONOŠA: Udata Medena zavela oženjenog direktora

usred srede

TAJNE ESTRADE OTKRIVA ABRONOŠA: Udata Medena zavela oženjenog direktora

Stars -

Zdravo, moje drage abronoše, stigao je utorak, dan kada delimo tračeve iz sveta poznatih. Svašta sam uspela da saznam o nekim jako bitnim i uticajnim ljudima, i to tajne koje su godinama stare, ali polako dolazi vreme da se sve sazna.

Ja ću danas samo zagrebati po životu Medene, sredovečne pevačice koja je ovekovečena svim mogućim titulama i priznanjima. Ne može se reći da ona nije bilo popularna i da nije imala hitove, ali utisak jeste da joj je sve nekako išlo glatko i slatko. E pa to je zato što je dugo bila u šemi s prvim čovekom velike izdavačke kuće iz doba Jugoslavije, koji joj je omogućio brojne protekcije.

Medena se osamdesetih ponašala kao da je ona direktor i radila je šta je htela. Mogla je da putuje gde poželi, naravno, na račun diskografske kuće, da snima ploče kakve poželi, s najskupljim autorima, da uzima ogromne svote novca unapred, pre nego što ploča bude objavljena. I sve kolege su znale za njenu aferu s moćnikom, ali su ćutale i klanjale se Medenoj. Ona se čak i razvela od supruga, misleći da će postati zvanična supruga direktora, ali njemu nije padalo na pamet da ostavi porodicu. I pored toga Medena nije htela da odustane, sve dok moćnik nije smenjen s funkcije. Tada se i "ljubav" naprasno ugasila.

Pevačica koju ćemo zvati Sestra mesecima je u vezi s jednom poznatom gradskom devojkom, inače sportistkinjom. Njih dve često izlaze u provod, fotografišu se i slike objavljuju na društvenim mrežama, ali za javnost još neće da pričaju o svojoj ljubavnoj aferi. Sestru prati glas opasne devojke, često okružene kriminalcima, što i jeste istina. S nekima od njih su je i povezivali, ali od toga ništa nije bilo jer je svi oni gledaju kao ortaka.

Čula sam i da se Bucko opet zadužio kod zelenaša i da su mu mesečne kamate veće nego što može da zaradi od pevanja. Kako će se izvući, niko ne zna, ali koliko primećujem ni on se preterano ne brine oko toga. Prošli put su mu brojni prijatelji pritekli u pomoć, a sada teško da će biti tako.

Jedna naša poznata glumica, zvaćemo je Ravijojla, vratila se iz inostranstva bez dinara u džepu. Htela je da okuša sreću u tuđem svetu, ali bez uspeha, pa sad moljaka reditelje da joj daju bilo kakvu ulogu jer joj stanarinu i račune plaćaju roditelji penzioneri. Toliko od mene za danas, sledeće srede stižu novi abrovi.

Kurir.rs/ foto: Ilustracija

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track