Najnovije vesti

KOSOVO JE SRBIJA! D*VAJ LIPA! Aca Lukas BRUTALNO odgovorio albanskoj pevačici, a onda joj i POKAZAO šta misli
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

ŽESTOK!

KOSOVO JE SRBIJA! D*VAJ LIPA! Aca Lukas BRUTALNO odgovorio albanskoj pevačici, a onda joj i POKAZAO šta misli

Stars

Pevačica Dua Lipa je nedavno čestitala 12. godišnjicu tzv. nezavisnosti samoproglašene republike Kosovo a i fotku mape velike Albanije čime je pokrenula lavinu komentara.

Pored Due, i pevačica Rita Ora voli da svakodnevno provocira svoje pratioce i ponosno ističe svoje albansko poreklo. Ona je čak pre dve godine bila angažovana od strane Kosovskih vlasti, pa je čak za Dan nezavisnosti i zapevala u Prištini.

Ipak, ovi potezi su naravno naišli na kritike mnogih, a jedan od njih je i pevač Aca Lukas, koji se oglasio na svom Instagramu:

"Kosovo je Srbija! Duvaj Lipa! Gospodo, nažalost i uz izvinjenje svima onima koji su i napisali nešto pametno, ja ću biti prinuđen da isključim komentare. Razlog je očigledan! Iznenadna pojava raznoraznih nepismenih, neobrazovanih, nevaspitanih neandertalaca, me je naterala da to uradim! Ne pada mi na pamet da ovo preraste u rasističku svađu bolesnih i frustriranih idiota! Svi koji me poznaju, dobro znaju da čista obraza pevam u svim delovima ex Ju, i tako će biti i dalje! Međutim, moja savest i obraz mi nalažu da na ovakve provokacije, ničim izazvane, imam potpuno pravo da odgovorim dotičnoj umetnici! Za razliku od nje, meni ovo niko nije platio, ovo je moj patriotizam, i uz poštovanje svih vera i nacija, čiji patriotizam svakoga poštujem, dozvolićete da iskažem nezadovoljstvo i odgovorim na njenu provokaciju! To je moje pravo i niko mi ga ne može osporiti! Psovke koje su upućene meni, od raznoraznih nedorečenih i isfrustriranih likova mi nisu smetale, ali neću dozvoliti da ovo kometarisanje preraste u šovinističku orgiju raznoraznih dokonih kretena! Šta sam imao, rekao sam. I to je samo odgovor na ono što je rekla dotična pevačica! Hvala", napisao je Lukas uz fotografiju na kojoj pokazuje dva srednja prsta.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...